Advert
Advert
Advert

ÇANAKKALE RUHU BEÜ'DE CANLANDI

Geçtiğimiz Günlerde Bülent Ecevit Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrencileri koordinatörlüğünde '' ÇANAKKALE RUHU BEÜ'de CANLANIYOR'' isimli etkinlik gerçekleştirildi.

ÇANAKKALE RUHU BEÜ'DE CANLANDI
Bu içerik 1686 kez okundu.
Advert

 

  Geçtiğimiz Günlerde Bülent Ecevit Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrencileri koordinatörlüğünde  '' ÇANAKKALE RUHU BEÜ'de CANLANIYOR'' isimli etkinlik gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen etkinliğin konuğu  ülkemizin en önemli değerlerinden biri olan DÜNYA BARIŞ ELÇİSİ - Son Çanakkale Gazisi'nin Oğlu Turgut KAÇMAZ  oldu.

  80 yaşındaki emekli öğretmen  Kaçmaz öğrencilerle yaptığı söyleşide; Çanakkale Savaşının Türk Milleti için büyük bir destan olduğunu belirterek bu destanın büyük özveriler sayesinde yazıldığını söyledi. Zaferin kazanılmasında en büyük özveri sahiplerinden birinin de analar olduğunu ifade eden Turgut Kaçmaz, şehit haberinin alındığında ciğerleri yanan ilk analar olduğunu ifade ederek öğrencilere Çanakkale ruhunu yaşattı. Tam anlamıyla Çanakkale' yi birinci ağızdan dinleme imkanı bulan öğrenciler son derece gururlu ve duygulu bir şekilde programı tamamladılar. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen etkinlik sonrası öğrenciler Kaçmaz ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL