Advert
Advert
Advert

KADRO GÜÇLENDİ

Çaycuma Belediyesine Toplum Yararına Program kapsamında kura ile işbaşı yapan 20 kişi işe başladı. Çaycuma Belediyesine Toplum Yararına Program kapsamında kura ile işbaşı yapan 20 kişi işe başladı.

 KADRO GÜÇLENDİ
Bu içerik 1894 kez okundu.
Advert

 

    Çaycuma Belediyesinin çeşitli birimlerinde Toplum Yararına Program (TYP)  kapsamında işe alınacak 20 kişi geçtiğimiz hafta, Belediye Meclis Salonu’nda, noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 64 başvurudan kurada ismi çıkan 20 kişi, görev yerlerinin tespiti için Çaycuma Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Toplantıya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Başkan Yardımcısı Körpüş Mısırlı, Yazı İşleri Müdürü Özlem Kaydır Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Veysel Özkan ile Fen işleri Müdürü Şaban Dirlik katıldı. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 20 kişi ile tek tek görüşerek görev yerlerini belirledi. Buna göre, 20 kişi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Makine İkmal Müdürlüğü ve Su İşleri Müdürlüğü arasında pay edildi.

GEÇİCİ İŞ DİYE DÜŞÜNMEYİN

   Başkan Bülent, tahakkukları belediye tarafından yapılıp hak edişleri İŞKUR tarafından karşılanacak işçilere hitaben yaptığı konuşmada, 4 yıldır bu görevi başarılı bir şekilde sürdürdüklerini ve son yıla girdiklerini belirterek, şöyle dedi: “Sizlerin gayreti ve desteğiyle daha güzel işler yapacağız, siz de bu işte de pay sahibi olacaksınız. O yüzden işinizi severek yapın. Geçici iştir filan diye düşünmeyin. Severek yapın ve burada çalışanları da örnek alın. Bu 6 ay süresince güzel güzel çalışalım. Çalışırken sizden birinci isteğim kendinize dikkat edin. Öncelikle kendinize bir zarar gelmesin. İkincisi de başkalarını, kimseyi örnek almayın. Size verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışın.” 19 Kasım 2018’de işleri sona erecek işçiler, yeni görevlerinde işe başlamak üzere salondan ayrıldılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL