Advert
Advert
Advert

CHP ADAYLARINI TANITTI

 CHP ADAYLARINI TANITTI
Bu içerik 2589 kez okundu.
Advert

 

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Adayları’nın tanıtım toplantısı, Camlı Köşk’te gerçekleştirildi. CHP Zonguldak Milletvekili adayları Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Umut Başoğlu, Merve Kır ve Çiğdem Şekerci salona partilerinin ‘Geliyoruz’ şarkısıyla ve ellerinde CHP bayraklarıyla girdi. Partililerle fotoğraf çektiren milletvekili adayları İzmir Marşı’yla da salonda partililerle kucaklaştı.

   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Adayları’nın tanıtım toplantısı, Camlıköşk’te gerçekleştirildi. CHP Zonguldak Milletvekili adayları, salona partilerinin ‘Geliyoruz’ şarkısıyla ve ellerinde CHP bayraklarıyla girdi. Partililerle fotoğraf çektiren milletvekili adayları İzmir Marşı’yla da salonda partililerle kucaklaştı. Tanıtım toplantısında açılış konuşmasını yapan İl Başkanvekili Hakkı Güney, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, seçim bildirgemizi açıkladı. Bildirgede toplumun tüm kesimlerini kucaklayan vaatlerimiz var. Biz Zonguldak CHP olarak bu önerilerimizi kapı kapı anlatacağız. Zonguldak’ın ekonomik ve göç sorunlarını kaldırmak için planlarımızı anlatacağız. Emeğin Başkenti olan Zonguldak’ın emeklinin başkenti haline geldiğini görüyoruz. Zonguldak kömürünü yeniden ayağa kaldıracağız. Zonguldak’ı yeniden emeğin başkenti nasıl yapacağımızı, göçü nasıl durduracağımızı anlatacağız. Zonguldak’ta tarihinde ilk kez, emekli sayısı çalışan sayısını geçti. Zonguldak için, millet için geliyoruz” dedi.

    CHP’nin 1’inci sıra Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, “Bu dönem Sayın Genel Başkanımız başta olmak üzere partimiz genç bir kadro kurdu. Bunun kaptanlığını yapmak da bana düştü. Bugün ben birinci sırada yer almış olabilirim ama aslında aday adayı olan büyün arkadaşlarım birinci sırayı hak esen arkadaşlarımızdır. Zonguldak’ın kalkınması için elimizden gelen gayreti gösterdik. 3 yıl boyunca çok zorlu süreçten geçtik. Seçimler tekrarlandı, ilk defa bir başbakan anayasa hiçe sayılarak görevden alındı, ilk defa ordumuz içerisine yarleştirilen hainler meclisimizi bombaladılar. Tek adam rejimini getirdiler. İYİ Parti’yi seçime sokmayacaklardı, ancak Genel Başkanımız bu oyunu bozdu. Şimdi tek partili adam rejimini dayatmaya çalışıyorlar. Biz CHP olarak bu oyunu da bozacağız. Caddelerde sokaklarda bu enerjiyi görüyoruz. Artık AK Parti iktidarı sona erecek. Demokrasi sorunumuz var. Ekonomimiz alarm veriyor. Eğitim yerlerde sürünüyor, yap-boza döndü. Toplumsal barışımız tehdit altında. 16 yıllık AK Parti döneminde istikrarsızlık söz konusu” ifadelerini kullandı.

DEMİRTAŞ CHP’NİN ZONGULDAK VAATLERİNİ AÇIKLADI

    Partisinin seçim beyannamesinde yer alan vaatleri de sıralayan Ünal Demirtaş, şöyle konuştu; “Her dönemde aynı şeyleri konuşuyoruz. Zonguldak’ın hiç bir sorununu çözemedikleri gibi bir sürü de sorun ortaya çıktı. TTK’yı ayağa kaldıracağız. İhtiyaç olan 6 bin 500 işçiyi acil olarak alacağız. Zonguldak’a yatırım gelmiyor. Zonguldak’a teşviki getireceğiz. Filyos projesini 3 yılda tamamlayacağız. Tersaneler kapandı. Onları özel teşviklerle yeniden açacak be istihdam alanı oluşturacağız. Her dönemde konuşulan be bir türlü tamamlanmayan Zonguldak’ın yollarını 1 yılda tamamlayacağız. Fındık fiyatlarını 8 liradan Ağustos ayına kadar 15 TL ye çıkartacağız. Hava alanını derhal iç hat seferlerine açacağız. Zonguldak’ı bir üniversite kenti haline getireceğiz. Zonguldak’ın turizm potansiyellerini de ortaya çıkartacağız. Zonguldak’ı bir turizm kenti haline getireceğiz. CHP iktidarında bunları gerçekleştireceğiz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN