Advert
Advert
Advert

GRUP MASKE ÇAYCUMALILARI COŞTURDU

Grup Maske, Çaycuma Belediyesi tarafından düzenlenen konserde, Çaycumalılara muhteşem bir konser verdi.

GRUP MASKE ÇAYCUMALILARI COŞTURDU
Bu içerik 2085 kez okundu.
Advert

 

    Ramazan ayında eğlence etkinliklerine hız veren Çaycuma Belediyesi Maske adlı müzik grubuyla bir konser düzenledi.  Atatürk Anıtı önünde yapılan konsere Çaycumalılar yoğun ilgi gösterdi. Grup Maske, yaklaşık bin kişinin izlediği konserde, kendi bestelerinin yanı sıra Aşık Veysel, Barış Manço gibi üstatların şarkılarını kendi tarzına göre yorumladı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Grup, Çaycumalılara bir de sürpriz yaptı. Eski Kaymakam Gökhan Veli Kişioğlu’nun “Bir yıldızsın Çaycuma gönül ufuklarında” adlı parçayı besteleyen Grup, büyük ilgi gören besteyi yoğun istek üzerine iki kez söyledi. Pozitif enerjileriyle beğeni toplayan grubun parçalarına zaman zaman izleyenler de eşlik etti.

SİZ YETER Kİ BU ALANLARI DOLDURUN

    Grubun solisti Eyüp Karaaslan konseri izleyen Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı, “Kendisini  çok sevdik Kendisiyle 40 dakika falan muhabbet etme imkânı bulduk. Biz İstanbul’da yaşadığımız için belediye başkanı kimdir, nedir bilmiyorduk. Burada tanıştık. Şunun güzel yüzüne bak. Harikasın” diyerek sahneye davet etti. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, izleyenleri elle selamladıktan sonra, “Manzara çok güzel. Ben daha fazla araya girmeyeyim, gidiyorum” şeklinde espri yapması gülüşmelere sahne oldu. Başkan Kantarcı, “İki kelam et diyorlar ama Çaycuma burada. Söze gerek var mı? Çaycuma’da her zaman en güzel ortamlarda, gelecekte de huzur ve mutluluk içinde hep beraber olacağız. Bu değerli dostlar bizler için geldiler, ramazan günü işleri güçleri bırakıp İstanbul’dan geldiler. Beni mahcup etmediniz. Bu güzel topluluğu bundan sonra da sık sık göreceğiz. Siz yeter ki bu alanları doldurun” dedi

İKİ ÜYESİ ÇAYCUMALI

    2016 yılında bir araya gelip birlikte çalmaya başlayan Maske ekibinin büyük çoğunluğu işadamlarından oluşturuyor. Kendi bestelerini icra etmenin yanı sıra mevcut eserleri de kendi tarzlarına göre yorumlayan Maske, verdiği konserlerle kısa sürede dinamik yapısı ve pozitif enerjisiyle dinleyicilerle sıkı bağlar kuruyor. En önemli amacı yardım ve sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek olan Grup, müzik hayatına, aynı zamanda aranjör de olan Emre Demirhan (klavye) koordinatörlüğünde, Şenan Kerçin (klarnet), Özgür Parlak (bağlama), Kıvanç Yılmaz (elektro gitar), Ergin Demirel (davul), Semih Ercan (perküsyon) ve vokalde de Eyüp Karaaslan ile sekiz kişi olarak devam ediyor. Grup üyeleri Şenan Kerçin ve Özgür Parlak’ın aynı zamanda Çaycumalı olması Çaycuma konserinin daha özel olmasını sağlayan bir etken olarak öne çıkıyor.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET