Advert
Advert
Advert

KARABÜKLÜLER İFTARDA BULUŞTU

Gelsenkirchen : Merkezi Almanya’nın Gladbeck şehrinde kurulan “Almanya Karabük-Yenice ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği Yöneticileri hemşerileyle Hassel DITIB Camisin de iftarda biraraya geldi.

KARABÜKLÜLER İFTARDA BULUŞTU
Bu içerik 2137 kez okundu.
Advert

 

 

 

-Sercan KAPUSUZ-

Gelsenkirchen : Merkezi Almanya’nın Gladbeck şehrinde kurulan “Almanya Karabük-Yenice ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği Yöneticileri hemşerileyle Hassel DITIB Camisin de iftarda biraraya geldi. İftar öncesi Deneğin Din Görevlileri Bahattin Akça ve Adnan Onur, ilahi ve Kur’an-ı Kerim tilaveti okudu ve dua yapıldı.

YOĞUN KATILIM

İftar proğramına; Derneğin Kurucular Kurulu Başkanı Dursun Döngel, Icra Kurulu Bsşkanı İbrahim Doğancı, iştişare Kurulu Başkanı Rejat Çetinkaya, Onursal Başkan Muharem Doğancı, Gladbeck DITIB Başkanı Nadir Karaman, UID MKYK Üyesi Abdullah Ören, Gladbeck Uyum Meclisi Başkanı Bahtiyar Ünlütürk, Avrupa Zonguldaklılar Derneği Yöneticileri Ali Sarı , İşadamları Hüseyin Dereli, Şaban Onur , İsmail Odabaş, İrfan Rençber, Eğitimci Bahri Akalın, BRTV Temsilcisi Ali İnan, Veyis Ören, Cevdet Koymalı, Ayhan Eren, Adnan Dereli, Erdal Onur, Adem Onur, Hasan Karakaş, Dursun Doğancı ve çok sayıda; sivil toplum kuruluşların temsilcileri, işadamları, Karabük ve Yenice’liler iştirak etti. İcra Kurulu Başkanı İbrahim Doğancı yaptığı konuşmada; gurbette kendi örf, adet , gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak için buradayız. İftar proğramına katılan misafirlerimize ve hemşerilerimize teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimiz ömür boyu “asimile” olmadan sürecektir. İftar proğramın ardın hemşeriler hasret giderdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU