Advert
Advert
Advert

BAŞSAVCI KOCAMAN’DAN 2 BÜYÜK OPERASYON

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Bu Sabah Suç Örgütü Sezginler Aşiretine ve FETÖ’nün finans ayağına operasyon.

BAŞSAVCI KOCAMAN’DAN 2 BÜYÜK OPERASYON
Bu içerik 6676 kez okundu.
Advert

    

-Yasemin ALTUN-

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bu sabah suç örgütü Sezginler aşiretine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 61 kişi hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı.

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bu sabah suç örgütü Sezginler aşiretine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 61 kişi hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı. Başsavcılık, örgüt lideri Göksel Sezgin ile birlikte 36 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Gözaltına alınan kişiler arasında örgüt ile birlikte hareket ettikleri değerlendirilen 1 zabıta memuru, 2 polis memuru, 1 nüfus müdürlüğü görevlisi ile 1 jandarma astsubay bulunuyor.

FETÖ’nün finans ayağına operasyon

   Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Gülen Hareketi adına topladığı parayı, Bank Asya'da açtıkları hesapta Gülen Hareketi adına tuttukları belirlenen 59 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

   Başsavcılığın talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belirlenen 59 şüphelinin yakalamasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

   Operasyon kapsamında şu ana kadar 29 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, ifade işlemleri için Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

   Firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL