Advert
Advert
Advert

7 GÜN BOYUNCA RESİTAL VERDİLER

 7 GÜN BOYUNCA RESİTAL VERDİLER
Bu içerik 1614 kez okundu.
Advert

 

    Belediye Kültür ve Eğitim Merkezi’nde eğitim gören yüzlerce kursiyer 7 gün boyunca devam eden sertifika törenlerinde sertifikalarını aldılar.

    Bağlama, gitar, keman, piyano, şan kursiyerleri verdikleri konserlerle izleyenleri büyülediler.7 den 70 e herkesin sahne aldığı törenlerde özellikle çocukların verdiği konserler büyük alkış aldı. Resim kursiyerlerinin sertifika töreninde çocuk ressamların resimleri sergilendi, büyükler de 21 Haziran’da açılacak sergilerinin hazırlıklarını yaptıklarını belirttiler.

   Küçük piyanistleri hayranlıkla izleyen Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR çocuklara sertifika verirken, hayranlıkla izledim ve gurur duydum, tüm BKM ekibini, öğretmenlerimizi, veli ve öğrencilerimizi kutluyorum diyerek, öğrencilere iyi tatiller diledi.

   Daha sonra konuşan BKM Müdürü Abdullah BAKIR: “Gururluyuz, geleceğimiz olan gençlerin bu gösterilerinden çok etkilendim. Bize destek veren tüm Zonguldak halkına teşekkür ediyorum, her zaman daha iyiyi hedefliyoruz. Bayram sonrasında çocuk tiyatro ekiplerimiz de  8 gün boyunca oyunlarını sahneleyecekler. Onlar kadar bizlerde heyecanlıyız, artık kabımıza sığamıyoruz. Tiyatro ekibimizle ekim-kasım aylarında turne düşünüyoruz. Herkese iyi tatiller, iyi bayramlar diliyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ