Advert
Advert
Advert

AKDEMİR ZONGULDAK HALKININ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

AKDEMİR ZONGULDAK HALKININ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI
Bu içerik 1500 kez okundu.
Advert

 

  

   Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, yazılı açıklamasında; rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının sonuna gelerek, bayrama ulaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti.

    Bayramların, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini kardeşliğin, dostluğun ve dayanışmanın birlikte yaşandığı, küskünlüklerin giderildiği günler olduğunu belirten Başkan Akdemir, yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, beraberliğin pekiştiği, sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı günlerdir. Bu bayramın da, dargınlıklar ve kırgınlıklar bir yana bırakılarak güzelliklerin paylaşıldığı, sevgi ve saygının arttığı, insanların birbirlerine yakınlaştığı bir ortamda kutlanmasını, eski bayramların coşkusunda geçmesini dilerim. Ramazan Bayramı sevgi ve hoşgörünün yaşandığı, huzur ve paylaşımın en çok hissedildiği günlerdir. Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazelemedir. İnanıyorum ki, bu birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenerek gelecek nesillere taşınacak ve daha güzel ve aydınlık yarınlara kavuşacağız. Bizler aramızdaki sevgiyi, saygıyı ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece hep beraber emin adımlarla daha güzel günlere doğru ilerleyeceğiz.

     Bu duygu ve düşüncelerle, Tüm İslam Âlemi’nin ve değerli Zonguldak halkının Ramazan Bayramını kutlar, mutlulukların paylaşıldığı, kırgınlıkların son bulduğu, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde bir Ramazan Bayramı geçirmenizi diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN