Advert
Advert
Advert

ÜNAL DEMİRTAŞ’TAN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ !

CHP Zonguldak Milletvekili, 27.Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, Kdz. Ereğli Bozhane Camii’nde bayram namazından sonra vatandaşlarla bayramlaştı.

ÜNAL DEMİRTAŞ’TAN  YOĞUN BAYRAM MESAİSİ !
Bu içerik 1750 kez okundu.
Advert

 

 

CHP Zonguldak Milletvekili, 27.Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, Kdz. Ereğli Bozhane Camii’nde bayram namazından sonra vatandaşlarla bayramlaştı. Daha sonra Zonguldak Valiğince Camlı Köşk'te düzenlenen bayramlaşma  programına katıldı. CHP Kdz. Ereğli İlçe Binası'nda partililerle  bayramlaşmadan sonra da Kdz. Ereğli Kaymakamlığı’nca düzenlenen  bayramlaşma törenine katıldı.         

 AİLESİ İLE BAYRAMLAŞTI !

Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, daha sonra beraberindeki CHP Zonguldak  il başkan vekili Hakkı Güney ve Kdz. Ereğli ilçe sekreteri Sevdekar Aras, İl ve İlçe yöneticileri ve partililerle, Yalıboyu köylerine giderek hem bayramlaştı, hem de yaklaşan seçimler nedeniyle Muharrem İnce’ye ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek istedi.

Demirtaş, önce Ballıca Köyü Saltuklu Mahallesinde olan babaocağına giderek, anne, babası, diğer aile üyeleri ve komşuları ile bayramlaştı.

CHP’li Demirtaş,  Bayat, Ballıca, Sücüllü ve Cemaller Köyleri’ne ziyarette bulunarak vatandaşlarla bayramlaştı.      

DEMİRTAŞ’A YALI BOYUNDAN TAM DESTEK !

Köy ziyaretlerinde CHP Zonguldak İl Başkan vekili Hakkı Güney ve Kdz. İlçe Sekreteri Sevdekar Aras da vatandaşlarla bayramlaşmada, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye ve Ballıca Köyü’nün çocuğu, Kdz. Ereğli’nin evladı, Ünal Demirtaş’a desteğin her zamankinden fazla olması gerektiğine vurgu yaptılar.

Yalı boyları köylerinde  hemşehrilerinin çok yoğun ilgisiyle karşılaşan Demirtaş’a vatandaşlar, CHP’den yeniden milletvekili adayı gösterilmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını, hem kendisine hem de cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye tam destek vereceklerini söylediler.

EMEKLİNİN SORUNLARI ÇÖZÜLECEK!

Daha sonra Terzi köyüne giderek hemşehrilerinin emeklilerle ile ilgili sorularını yanıtlayan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş şunları ifade etti: “Emeklilerin sorunları bizim için ilk sırada yer alıyor. 1 Ocak 2019 itibariyle en düşük emekli maaşı 1500 TL olacak. Emeklilikte yaşa takılanlar için kanun teklifimiz zaten hazır. Bir defaya mahsus olmak üzere hizmet yılını tamamlamış olup da yaşının dolmasını bekleyenlerin mağduriyetlerini ortadan kaldıracağız. Emekliler arasında eşitsizliği gidermek için de adil bir intibak yasası çıkaracağız. Bir başka önemli konu da emeklilerden yapılan sağlık kesintileri. Hem hastanelerde, hem de ilaç alırken yapılan kesintiler önemli bir miktar tutuyor. Biz emekli maaşlarından yapılan sağlık kesintilerini kaldıracağız. Zaten yıllarca memlekete hizmet etmiş, ekonomiye katkı sunmuş emeklilerimizin rahat etmeleri için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

KÖYLERDEKİ İŞSİZLİĞİ CHP ÇÖZECEK!

Bayat Köyü’ndeki sohbette işsizlikten dert yana vatandaşlara, TTK ile ilgili süreci ve işçi açıklarını anlatan CHP’li Demirtaş, her köyden 15-20 kişinin işe girebileceği müjdesini verdi. TTK’nın norm kadro açığının 6 bin 500 olduğunu vurgulayan Ünal Demirtaş, “TTK’yı atıl hale getirmeye çalışıyorlar. Madenleri özelleştirme hedefleri olduğunu da biliyoruz. Zaten Enerji Bakanı da bunu ifade ediyor. Biz yıldan yıla artan TKK’daki işçi açığını gidereceğiz. 6 bin 500 kişiyi işe alacağız. Üretimi destekleyeceğiz. Erdemir’in kullandığı kömür ithal ediliyor. Bunu kabul etmiyoruz. Kömür memleketine, Kolombiya’dan kömür getirilmesini kabul etmiyoruz. Ama AKP İktidarı bunu yapıyor. Buna izin vermeyin. Zonguldak’tan, Kdz. Ereğli’den çıkacak güçlü destek, sorunlarınızın çözümünde önemli bir adım olacaktır. Sizlerden bu desteği bir hemşeriniz olarak bekliyorum” dedi.

MEMNUNİYET DUYDUK!

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, son olarak Cemaller Köyü bakımevini ziyaret etti. Burada da vatandaşlarla sohbeti eden CHP’li vekile büyük ilgi gösterildi. Yapılan sohbette vatandaşlar “Bizlerden birisinin milletvekili olarak, hizmet vermesinden, bu hizmetlerinin takdir görüp yeniden, üstelik de 1’inci sıradan aday gösterilmesinden büyük bir memnuniyet duyduk. Elbetteki şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hemşehrimizi sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU