Advert
Advert
Advert

ACI BİLANÇO: 67 ÖLÜ 341 YARALI

Bir bayram daha acı bilançoyla bitti. Arefe günü başlayan yolculuklarla birlikte, 4 günde toplam 67 kişi hayatını kaybetti.

 ACI BİLANÇO: 67 ÖLÜ 341 YARALI
Bu içerik 4401 kez okundu.
Advert

 

   Alınan tüm önlemlere rağmen bayram tatilinde 84 trafik kazası meydaan geldi. Tatil ya da ziyaretler için şehir dışı seyahatleri yapanların çoğunlukla yaşadığı kazalarda, 67 kişi hayatını kaybederken, 341 kişi de yaralandı.

UYKUSUZLUK VE AŞIRI HIZ DİKKAT ÇEKTİ

   Karayollarında yoğunluk yaşanırken, trafik ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen, aşırı hız, dikkatsizlik ve uykusuzluk kazalara neden oldu.

AREFE GÜNÜ 23 KAZA OLDU

    Arefe günü olan 14 Haziran Perşembe günü Gaziantep, Manisa, Balıkesir ve Niğde'de ikişer, Antalya, Adıyaman, Elazığ, Denizli, Kütahya, Burdur, İzmir, Ankara, Kocaeli, Yalova, Kırıkkale, Adana, Ordu ve Kahramanmaraş’ta birer olmak üzere toplam 23 kaza meydana geldi. Bu kazalarda 22 kişi hayatını kaybetti, 70 kişi yaralandı.

BAYRAMIN İLK GÜNÜ 8 KİŞİ ÖLDÜ

    Ramazan Bayramı’nın birinci gününde 21 kaza meydana geldi. İstanbul’da 3, Adana ve Çorum’da 2’şer, Karaman, Erzincan, Burdur, Denizli, Diyarbakır, Kocaeli, Muş, Edirne, Manisa, Gümüşhane, Balıkesir, Sakarya, Karabük ve Nevşehir’de meydana gelen kazalarda, 8 kişi öldü, 77 kişi de yaralandı.

EN ÇOK CAN KAYBI 2. GÜN YAŞANDI

    Bayramın 2’nci günü Denizli, Gaziantep, Konya ve Tekirdağ’da ikişer, Aydın, Bolu, Kütahya, Malatya, Muğla, Sakarya, Sivas, Uşak, Yozgat, Eskişehir, İstanbul, Şırnak, Ankara, Elazığ, Siirt, Karabük ve Kastamonu’da meydana gelen toplam 25 kazada, 25 kişi öldü, 112 kişi de yaralandı.

SON GÜN: 12 ÖLÜ, 82 YARALI

    Bayramın son günü olan Pazar günü saat 23.30’a kadar 16 kaza meydana geldi. İzmir’de iki, Konya, Samsun, Kütahya, Bolu, Ankara, Elazığ, Antalya, Şanlıurfa, Bursa, Kayseri’de meydana gelen bu kazalarda 12 kişi öldü, 82 kişi de yaralandı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN