Advert
Advert
Advert

DEVREK TSO UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK VE BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ DÜZENLEYECEK

DEVREK TSO UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK VE BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ DÜZENLEYECEK
Bu içerik 2176 kez okundu.
Advert

 

   Devrek Ticaret ve Sanayi Odası KOSGEB işbirliği ile katılımcılara kendi işini kurabilecek ve sürdürebilecek yeterlilikleri kazandırarak bu eğitimlerden mezun olan ve kendi işini kuran girişimcilerin “KOSGEB Yeni Girişimci Desteği”ne başvurabilmelerini sağlamak yoluyla ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasına katkıda bulunmak amacıyla “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” düzenlenecektir.

   Eğitim programının özel hedefleri; Kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarını iş kurma konusunda cesaretlendirmek ve motive etmek, Girişimci adaylarının iş kurma sürecini anlamaları ve bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmalarını sağlamak, Girişimci adaylarına, kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazandırmaktır.            

   KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 16.07.2018-19.07.2018 tarihleri arasında Devrek TSO Toplantı salonunda yapılacaktır. Açılacak olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kursu yeni iş yeri kuracak olan 18 yaş üzeri tüm girişimci adaylarına açık olacak. Eğitime tam zamanlı olarak devam eden kursiyerler, eğitim sonunda “Katılım Belgesi” almaya hak kazanacaklar.

    Belge sahibi olan girişimci adayları, iş fikirlerini hayata geçirmeleri ve iş planları ile KOSGEB’e müracaat etmeleri ve kuruldan destek kararı çıkması halinde “KOSGEB Yeni Girişimci Desteği Programı” kapsamında destek alma imkânına hak kazanacaklar. Başvuruların 11.07.2018 tarihine kadar https://edevlet.kosgeb.gov.tr/ adresine yapılması gerekmektedir.

DEVREK TSO’DA BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ VERİLECEK

   Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Zonguldak Ticaret İl Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenecek olan;  Garanti Belgesi Düzenleme esasları, Fiyat etiketi ilkeleri, İndirimli satışlarda uygulanacak kurallar, Yöresel ürünlerle ilgili düzenleme, satış sonrası Hizmetler ve satıştan kaçınma konularıyla ilgili bilgilendirme eğitimi düzenlenecektir.

   Bilgilendirme Eğitimi 28.06.2018 Perşembe günü saat 14:00’da Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılacak olup tüm esnaf, tacir ve sanayiciler davetlidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR