Advert
Advert
Advert

DEVREK’TE OKULLARA GEÇİCİ İŞÇİ ALINACAK

Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda, Toplum Yararı Programı kapsamında çalıştırılmak üzere 5(Beş) geçici işçi alınacak.

DEVREK’TE OKULLARA GEÇİCİ İŞÇİ ALINACAK
Bu içerik 4344 kez okundu.
Advert

 

    -Sercan KAPUSUZ-

    Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda, Toplum Yararı Programı kapsamında çalıştırılmak üzere 5(Beş) geçici işçi alınacak.

   Zonguldak İŞKUR İl Müdürlüğü ve Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan protokol gereği Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında 5 ay 20 gün çalıştırılmak üzere 5(Beş) kişi alınacak.   Başvurular 25 Haziran- 29 Haziran arasında yapılacak.

   Zonguldak İŞKUR İl Müdürlüğünden yapılan duyuru şöyle: “

1-Müracaatlar 25/06/2018 tarihinde başlayıp, 29/06/2018 tarihi saat 17.00’a kadar İŞKUR İl Müdürlüğü Hizmet Merkezine ŞAHSEN başvuru yapılacaktır.

2-Gelen müracaatlar sonucu yüz yüze görüşme sonrası sosyal durumlarına göre asıl katılımcılar liste yöntemi ile belirlenecektir.

3-Belirlenen asıl katılımcılara İdarece bilgi verilecek olup, sonuçlar ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bağlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde ve Zonguldak İŞKUR İl Müdürlüğü ilan panolarında ilanen duyurulacaktır.

4-Asıl olarak belirlenen katılımcıların 12/07/2018 günü en geç 08.30’a kadar Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.’’

  Başvuru için adaylarda aranan nitelikler ise şu şekilde açıklandı;

  1. Türkiye İş Kurumu Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne kayıtlı olmak.
  2. 19 yaşından gün almış olmak
  3. Emekli ve malul aylığı almamak
  4. Öğrenci olmamak(Açıköğretim Öğrencileri Hariç)
  5. Katılımcıların TYP’ nin uygulanacağı yere en yakın bölgeden seçilmesi esastır
  6. İş yapmasına mani engeli bulunmamak
  7. Bir kişi aynı gün başvuruları başlayan TYP’ lerden yalnız birine müracaat edebilecektir
  8. Başvuru başlangıç tarihi aynı olan TYP’ lere;

      a)Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde (ADNKS) oturan kişilerden şartları sağlayan herkes başvuru yapabilecek, ancak bir kişi katılımcı olarak belirlenecektir

  1. Seçim yöntemleri sonrası oluşan listelerde aynı adreste oturan  kişilerden birden fazla kişinin isminin olması halinde; başvuranlardan Kuruma kayıt tarihi daha eski olana öncelik tanınacaktır. Kuruma kayıt tarihlerinin aynı olması halinde ise başvuranlardan yaşı büyük olan söz konusu TYP’ ye katılacaktır.

       9. Seçilmeden  önce TYP ilanında belirtilen koşulları taşımayan ya da TYP’ nin aksamasına ve başarısız olmasına sebep olabilecek olan başvurular geçersiz sayılacaktır. Diğer başvurular; istihdamında güçlük çekilen aşağıdaki gruplar Birinci Liste, bunlar dışında kalanlar İkinci Liste olacak şekilde tasnif edilecektir. TYP’ ye yapılan başvurular arasından 1. Liste adayların tamamı için işlem yapılmadan 2. Liste adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır. Aşağıdaki grupların hepsi Birnci Liste’ ye dahil edilecek olup, gruplar arasında herhangi bir öncelik sıralaması bulunmamaktadır.

        a) Kadınlar,

        b) 35 yaş üstü bireyler,

        c) Engelliler,

        d) Eski hükümlüler,

        e) Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlar,

       10. TYP’nin başvuru süresi sona erdikten sonra yeni katılımcı başvuru katılımcısı alınamaz

       11. Müracaatçılar arasında başvuru şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılanlar listeden çıkarılacak olup değerlendirmeye alınmayacaktır

        12. Asil olarak programa başlatılanlar arasında şartları taşımadığı tespit edilenler hiçbir ödeme yapılmaksızın programdan çıkarılacak ve yerine yedekleri alınacaktır

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL