Advert
Advert
Advert

İLÇELERİN DENETİMİ DE BİK’ TE

BİK Müdürü Ali Nuhoğlu, Zonguldak ilçelerinde faaliyet gösteren gazetelerin kendi müdürlüklerine bağlanacağını belirtti.

  İLÇELERİN DENETİMİ DE BİK’ TE
Bu içerik 1587 kez okundu.
Advert

 

  BİK Müdürü Ali Nuhoğlu, Zonguldak ilçelerinde faaliyet gösteren gazetelerin kendi müdürlüklerine bağlanacağını belirterek “Daha önce Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü  kontrolünde olan ilçe gazetelerimiz kurumumuzun, genel kurulunun aldığı kararla ve resmi gazetede yayınlanması itibari ile 1 Eylül 2018 tarihinde Basın İlan Kurumu bünyesinde faaliyetlere devam edeceklerdir” dedi.

  Basın İlan Kurumu(BİK) Zonguldak İl Müdürü Ali Nuhoğlu, Valiliğe bağlı olan ilçe gazetelerinin artık BİK Müdürlüğü’ne bağlandığını belirtti.

  1 Eylül 2018 tarihi itibariyle ilçe gazetelerinin BİK Müdürlüğü ile çalışacağını açıklayan Nuhoğlu “Kurumumuzun genel kurulunda aldığı kararla ve resmi gazetede yayınlanmasıyla hayata geçiyor” dedi.

  “4 KİŞİ ÇALIŞTIRIP 100 SATIŞ ELDE ETMESİ YETERLİ OLUYOR”

  Nuhoğlu, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Daha önce Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü  kontrolünde olan ilçe gazetelerimiz kurumumuzun, genel kurulunun aldığı kararla ve resmi gazetede yayınlanması itibari ile 1 Eylül 2018 tarihinde Basın İlan Kurumu bünyesinde faaliyetlere devam edeceklerdir. Biz de ilçe gazetelerimizi yerinde ziyaret ederek hem akıllarına takılan sorular varsa onları çözmek, hem de işleyişi anlatmak için yüz yüze toplantı gerçekleştireceğiz. İlçe gazetelerimiz 1 Eylülden sonra Basın İlan Kurumu ile birlikte çalışacak. Merkezdeki gazetelerimizde en az 7 kişi çalıştırmasını ve 500 gazete satmasını asgari olarak istiyoruz.  Ama ilçedeki gazetemiz haftalık bir gazete ise 3 kişi çalıştırılması  ve 100 adet gazete satışı bize belgelendirmesi yetiyor. Eğer ki günlük bir gazete ise 4 kişi çalıştırıp 100 satış elde etmesi bize belgelendirdiği takdirde bizim açımızdan bir sorun yok. Gazeteler ilanlarını yine ilgili kurumlardan alacak.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET