Advert
Advert
Advert

AKDENİZ, AKDEMİR’İ GENEL KURULA DAVET ETTİ

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu (TMUHK) Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve Karadeniz Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti.

AKDENİZ, AKDEMİR’İ GENEL KURULA DAVET ETTİ
Bu içerik 942 kez okundu.
Advert

 

  Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu (TMUHK) Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve Karadeniz Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. 21 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Kurulu öncesi, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret edenTürkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i Genel Kurul’a davet etti. Ziyarette yaptığı konuşmasında kongrenin başarılı geçmesi temennisinde bulunan Akdeniz, şunları söyledi: “Öncelikle Sayın Belediye Başkanımıza makamında bizleri ağırladığı için teşekkür ediyoruz. 21 Temmuz 2018 Cumartesi günü (yarın) Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu’nun Zonguldak ‘ta Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır. Bu toplantıya katılmak için Zonguldak’a geldim. Gelmişken, büyüğümüz, halkın içinden seçilmiş Sayın Belediye Başkanımızı da ziyaret edip, toplantı hakkında bilgi alışverişinde bulunmak, hem de toplantımıza kendisini davet etmek için ziyaret gerçekleştiriyoruz. Karadeniz’e bağlı, 18 ilden arkadaşlarımız Zonguldak’a gelecekler. Güzel bir kongre olacağını düşünüyoruz. Karadeniz Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Şerafettin Nas; zaten şuan için tek aday. Umut ediyorum ki, Zonguldak’ta bu bayrak kalacaktır. Kendisinin başarıları da ortadadır. Şimdiden başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

  Karadeniz Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ise yapmış olduğu konuşmasında şu görüşlerine yer verdi: “15 gündür bu kongrenin hazırlığı içerisindeyiz. Şehrimize yakışır bir kongre olsun istiyoruz. Belediye Başkanımız her zaman bize destek oluyor. Kendisine vermiş olduğu desteklerden ötürü ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Karadeniz’in tüm illerinden arkadaşlarımız şehrimize gelecekler. Güzel bir kongre yapmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; 19 mahalle muhtarı ile birlik beraberlik içerisinde çalıştıklarını, muhtarların halk ve belediye arasında köprü vazifesi gördüklerini ve muhtarlara her zaman önem verdiklerini ifade etti. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, yapılacak olan genel kurulun hayırlı olmasını temenni ederek, başarılar diledi. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, günün anısına Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e; muhtarlara vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür plaketi armağan etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU