Advert
Advert
Advert

DEVREK KAN BAĞIŞLIYOR, HAYAT KURTARIYOR

Kızılay, Devrek Stantlarında iki gece boyunca çadır kurarak saat 19.00 ile gece saat 01.00 saatleri arasında Stantlarda dolaşan Devrekli duyarlı vatandaşlardan kan bağışlarını aldı.

DEVREK KAN BAĞIŞLIYOR, HAYAT KURTARIYOR
Bu içerik 1611 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

 Zonguldak Kızılay Şubesi Devrek’te kan bağışı topladı. Kızılay,  Devrek Stantlarında iki gece boyunca çadır kurarak saat 19.00 ile gece saat 01.00 saatleri arasında Stantlarda dolaşan Devrekli duyarlı vatandaşlardan kan bağışlarını aldı.

   Devrekli vatandaşların kan bağışına göstermiş olduğu yoğun ilginin kendilerini sevindirdiğini ifade eden Zonguldak Kızılay Şubesi doktorlarından Dr. Mehmet Günaydın şunları kaydetti:

 “Zonguldak Kızılay şubemizin kan konusundaki teşviki ile duyarlı ve hayırsever Devrekli vatandaşlarımız kan bağışına büyük bir ilgi gösterdiler.  Devrek’te iki gecedir sürdürdüğümüz ve vatandaşlarımızın katılımıyla yaklaşık 70 ünite kan toplamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Bu anlamda açılan kan bağışı kampanyamıza başvurup kan veren ve veremeyen bütün duyarlı bağışçılara teşekkür ediyorum.

Kan bağışı için iki gecelik periyotlar halinde Zonguldak ve ilçelerini geziyoruz, Devrek’ten sonra programımızda neresi varsa oraya gideceğiz. Programımızda hafta içinde tekrar Devrek’te bağış çadırı kurmak var. Kuracağımız bağış çadırına Devrekli duyarlı vatandaşlarımızın hepsini kan bağışına bekliyoruz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET