Advert
Advert
Advert

MUHTAR, KOMŞUSUNUN KÖPEĞİNİ VURDU

Böylesi görülmedi!... Muhtar komşusunun koyun köpeğini vurdu.

MUHTAR, KOMŞUSUNUN KÖPEĞİNİ VURDU
Bu içerik 3447 kez okundu.
Advert

 

     -İbrahim Tığ-

     Devrek’in Yeşilköy Köyünde muhtar komşusunun köpeğini tüfekle vurdu.

Yeşilköy Köyü Muhtarı Niyazi Hatıl, komşusu Muharrem Hatıl’ın koyunlarını güden Kangal cinsi köpeğini av tüfeğiyle vurdu.

     Yeşilköy Köyü sakinlerinden Muharrem Hatıl geçimini hayvancılıkla sağlıyor bu nedenle de koyunlarını gütmesi için de Karabaş adını verdiği Kangal cinsi koyun köpeğini de besliyordu. Muhtar Niyazi Hatıl, tavuğunu yediği iddiasıyla komşusu Muharrem Hatıl’ın koyun sürüsü içindeki köpeği Karabaş’a tüfekle iki el ateş ederek hayvanı yaraladı. Köpeğin sahibi Muharrem Hatıl da, Muhtar Hatıl’a “Köpeğim tavuğunu yemiş olsa bile onu karşılamaya hazırım, köpeğe ateş etme.” diye yarvardı. Gözü dönen muhtar Niyazi Hatıl koyun sürüsü içindeki köpeğe tüfekle iki el ateş ederek hayvanı yaraladı. Yaralı köpek oradan kayboldu.

    Daha sonra kendisine Muhtar Hatıl’ın, “Seni de vururum canımı sıkma nereye şikayet edersen et cehennemin dibine kadar yolun var.” dediğini iddia eden Muharrem Hatıl, “Muhtara güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz.” dedi.   

    Devrek’ten yaralı köpeğine veteriner getiren Muharrem Hatıl, veterineren, “Köpeğin durumu ağır. İki güne kadar iyi olmazsa umudu kesin”dediğini hatırlattı.

     Muharrem Hatıl daha sonra Devrek’e inerek Muhtar hakkında jandarmaya şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ