Advert
Advert
Advert

CANSIZ BEDENİ KIYIYA VURDU

Zonguldak Kızlar Plajında, 10 Ağustos Cuma günü dalgalara kapılarak kaybolan Hayrettin Taşdemir’in(19) cansız bedeni bulundu.

CANSIZ BEDENİ KIYIYA VURDU
Bu içerik 2448 kez okundu.
Advert

 

     Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki sahilde, 10 Ağustos Cuma günü serinlemek için denize giren Ağrılı genç dalgalara kapılarak kayboldu. Vatandaşların denize girmemeleri yönündeki uyarıları dikkate almayan Hayretin Taşdemir ve Gökhan Korkmaz, denize girdi ve dalgalara kapıldı. Arkadaşı Gökhan Korkmaz ile birlikte yüzen Hayrettin Taşdemir, bir süre sonra çırpınmaya başladı ve çevrede ki vatandaşlardan yardım istedi. Hayrettin Taşdemir’i sahilde ki vatandaşlar kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamadılar. Tüm çabalara rağmen Hayrettin Taşdemir gözden kayboldu.

    Yaklaşık 4 gündür sahilde arama kurtarma çalışması yapıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait bot, helikopter ve AFAD ekipleri aramalarını sürdürdü ancak Hayrettin Taşdemir'den bir iz bulunamadı. Hayrettin Taşdemir’in cansız bedeni bu sabah saatlerinde Kozlu Sahili’nde bulunan çöp toplama alanında ki kıyıya vurdu.

OLAY NEYDİ?

    Zonguldak'ta serinlemek için denize giren Hayrettin Taşdemir(19) kayboldu, arkadaşı Gökhan Korkmaz son anda vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Kayıp gencin ağabeyi Ferman Taşdemir, deniz polisinin botla yaptığı aramayı gözyaşları içinde izledi.

    Olay, Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki sahilde meydana geldi. Hayrettin Taşdemir, vatandaşların dalgalı olduğu için girmemesi yönünde uyarıda bulunduğu denize girdi. Arkadaşı Gökhan Korkmaz ile yüzen Hayrettin Taşdemir, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Dalgaların etkisiyle kıyıdan uzaklaşan Hayrettin Taşdemir'i sahildeki vatandaşlar kurtarmaya çalıştı. Hayrettin Taşdemir, tüm çabalara rağmen suda gözden kayboldu. Arkadaşı Gökhan Korkmaz ise son anda kurtarıldı. Olayın ardından sahile polis, sağlık ekibi ve AFAD yönlendirildi. Deniz polisi ve Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait römorklar denizde arama çalışması yaptı. Taşdemir, tüm aramalara rağmen bulunamadı.

ACI HABERİ AİLESİNE VERDİ

    Ağabeyi Ferman Taşdemir arama çalışmalarını gözyaşlarıyla izledi. Kardeşinin bulunmasını isteyen Ferman Taşdemir, cep telefonuyla Ağrı'da bulunan ailesini arayarak kardeşinin denizde kaybolduğunu söyledi. Hayrettin Korkmaz'ın ağabeyi ve arkadaşıyla 1 ay önce inşaatlarda çalışmak için Ağrı'dan Zonguldak'a geldikleri öğrenildi. Ekipler, Hayrettin Taşdemir'i bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL