Advert
Advert
Advert

AKDEMİR HUZUR, MUTLULUK VE BARIŞ GETİRMESİ TEMENNİSİNDE BULUNDU

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Tüm İslam Âleminin ve Zonguldak halkının Kurban Bayramı’nı kutlayarak, yazılı bir açıklama yaptı.

AKDEMİR HUZUR, MUTLULUK VE BARIŞ GETİRMESİ TEMENNİSİNDE BULUNDU
Bu içerik 1108 kez okundu.
Advert

 

 Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Tüm İslam Âleminin ve Zonguldak halkının Kurban Bayramı’nı kutlayarak, yazılı bir açıklama yaptı. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanının yaşandığını belirterek, Kurban Bayramı’nın insanlık için huzur, mutluluk ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

    Bayramların, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ifade eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; “Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda, millet olma bilincinin şekillendiği ve güçlendiği günler olup, yardımlaşmayı, örf ve adetlerimizi canlı tutmayı ve insanları ortak duygularda buluşturan sayılı günlerdir. Dostluğu, sevgiyi paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi en sıcak şekilde hissedeceğimiz, her zaman bir öncekinden daha güzel bir bayrama kavuşmak en büyük temennimizdir. Ülkemizin içinde bulunduğu şu durumda, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya ihtiyaç duyuyoruz.

   Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramının ülkemize, milletimize başta sağlık olmak üzere; birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diler, tüm Zonguldak halkının Kurban Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL