Advert
Advert
Advert

DEVREK’TE KALDIRIM VE ARA SOKAKLAR ALLAH’A EMANET

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, kat otoparkıyla övünüp dursun kaldırım ve ara sokaklar işgal altında.

DEVREK’TE KALDIRIM VE ARA SOKAKLAR ALLAH’A EMANET
Bu içerik 5055 kez okundu.
Advert

 

    -İbrahim Tığ-

    Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, her konuşmasında Devrek’e kat otoparkı kazandırdığı söylemleriyle övünüp duruyor ama kaldırım ve arasokaklardaki trafik işgali sürüyor.

    Göreve geldiğinden buyana ucube işler yapan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, şehrin trafik ve otopark sorununu çözdüğünü her defasında dile getirmesine rağmen kaldımılarda araç işgali sürüyor. Bu tezimizi bugün Eski Ortaokul Sokak’ta yaşayan kaldırım işgali kanıtlıyor. Devrek’te kendine yakın müteahitlere kat peşkeşi çeken Başkan Semerci, daha önce de kendisini “Devrek’in en akıllı insanı olarak” ilen etmişti.

     Devrek’in ara sokakları araçlarla dolu. Şehir merkezi Kazıklı Voyvoda’nın projesini andırıyor. Eski Terminal Alanından memnun olan esnaf yok. Bütün bunlar bu ilçede yaşanırken Başkan Semerci, kurduğu belediye şirketi üzerinden yandaşlarından uçuk fiyatlarla hizmet alımlarını sürdürüyor. Örneğin Eski AKP İlçe Başkanı Muharrem Terzi’den belediye ne hizmeti almıştır?, AKP’li Uğur Işılak’a belediye ne kadar para ödemiştir?

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR