Advert
Advert
Advert

BAŞKAN SEMERCİ’NİN HER İŞİ USULSÜZ!

Başkan Semerci Meclis toplantısında; “Yaptığımız hiçbir işte şaibe ve usulsüzlük yoktur, bulursanız mahkemeye verin.” diyerek yine arkadan dolandı.

BAŞKAN SEMERCİ’NİN HER İŞİ USULSÜZ!
Bu içerik 7145 kez okundu.
Advert

 

   -İbrahim Tığ-

    Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci son belediye meclis toplantısında gazetemizi hedef aldı. Semerci, “Bize haberi CHP’li Belediye Meclis üyelerinin yaptırdığını” iddia ederek, “Yaptığımız hiçbir işte şaibe ve usülsüzlük yoktur, bulursanız mahkemeye verin.”diyerek yine arkadan dolanıp saman çöpü gibi üste çıkma yöntemini izledi.

    Devrek Alparslan Sokak’ta bir şahsa ait binanın konsolları yanındaki binanın hizasında olması gerekirken caddeye çıkmış durumda. Ayrıca buraya bina yapılması konusunda ise müteahitler arasında Devrek Belediye İmar İşleri Müdürünün ayrımcılık yaptığı ortaya çıktı. Burası için İmar İşleri Müdürünün müteahitler; Atilla Genç ve Serdar Kılıç’a 5’er metre çekilecek dediği ama Nazmi Öksüz alınca da 5’metre çekilmediği gelen bilgiler arasında. Dolayısıyla Belediye İmar İşleri Müdürünün bu tavrıyla müteahitler arasında ayrımcılık yaptığı ortaya çıktı.

    Müdürün, Nazmi Öksüz’ü bu bina yapımı için koruyup kollaması ise dikkatlerden kaçmadı. Devrek Eski Mahalle Alparslan Sokak’ta Nazmi Öksüz tarafından yapılan inşaatın konsollarının gereğinden fazla çıkılması sokağın estetik özelliğini de bozuyor.

    Bütün bunlara göz yuman Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci çıkmış bir de encümen toplantısında dürüstlükten, yüzünün aklığından söz ediyor. Açıklayın başkan hangi müteahitle ne tür ilişkileriniz var?, Sayın Başkanın diğer usulsüzlüklerini ortaya kaymayı sürdüreceğiz.

    Sayın Semerci sizi ben değil halkımız bile kurtaramaz!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU