Advert
Advert
Advert

URGE TANITIM TOPLANTISI TSO’DA YAPILDI

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası’nda Uluslararası Rekabeti Geliştirme Projesi (URGE) tanıtım toplantısı yapıldı.

URGE TANITIM TOPLANTISI TSO’DA YAPILDI
Bu içerik 1818 kez okundu.
Advert

 

    TSO Hizmet Binasındaki Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Genel Sekreter Cihat Yaban ve Devrek TSO ya kayıtlı Tekstil, Orman Ürünleri, Mobilya ve Metal İmalata sektöründe faaliyet gösteren firma yetkilileri katıldı.

   URGE projesi kapsamında Orman Ürünleri ve Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmaların koordinasyonu Devrek Ticaret ve Sanayi Odası  tarafından yürütülecektir.    

    Toplantının açılış konuşmasını yapan başkan Haldun Hacıkulaoğlu, “Ülkemizin ihracat hedeflerine ulaşabilmesi için bölgemizin ve ilçemizde ki imalat sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ihracat potansiyellerinin gelişmesini sağlamak, hiç ihracat yapmayan firmalara dış pazar bularak ihracat yaptırmak amacıyla bölgemizdeki 6 Ticaret ve Sanayi Odası bir araya gelmiştir. Bu proje Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenmektedir. Yürütülecek olan projenin ülkemize ve bölgemize ve katılımcı firmalara hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.

     Proje Genel Müdürü İ. Serdar Demirbilek, projenin Ekonomi Bakanlığının teşviki ile hazırlandığını ve Devrek TSO, Zonguldak TSO, Kdz. Ereğli TSO, Çaycuma TSO, Düzce Ticaret Borsası, Düzce TSO ve Akçakoca TSO’nun katılımıyla hayata geçeceğini söyledi. Devletin ihracatı arttırmak için her türlü desteği sağladığını ve URGE projesi toplam destek miktarının 2.950.000 dolar olduğunu ifade ederek, desteklenen faaliyetlerin ise ‘ortak pazar araştırmaları’, ‘pazar ziyaretleri’, ‘ticaret heyetleri’, ‘yurt dışı fuar ziyaretleri’, ‘eşleştirme faaliyeti’ ve ‘küme tanıtım faaliyetleri’ olduğunu belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET