Advert
Advert
Advert

ANKARA’DA MEB ÖNÜNDE MADEN İŞÇİSİNE DESTEK

Maden işçilerinin mücadelesini destekliyoruz. Mücadeleyi birleştirmeliyiz

ANKARA’DA MEB ÖNÜNDE MADEN İŞÇİSİNE DESTEK
Bu içerik 2003 kez okundu.
Advert

    Eğitim Sen'in baskı, sürgün, soruşturma ve cezalara son verilmesi talebiyle Aydın'dan Ankara'ya başlattığı yürüyüş 4. gününde Milli Eğitim Bakanlığı önünde yapılan oturma eylemi ve basın açıklaması ile sona erdi. Eyleme Zonguldak'tan Eğitim Sen Zonguldak Şube Sekreteri İsmet Akyol ve Kadın Sekreteri Meral Küçükyılmaz da katıldı. Eğitim Sen'lilerin MEB önünde yaptığı eylemde özelleştirmeye karşı eylemlere başlayan maden işçisine destek geldi.

    Eğitim Sen Genel Başkanı Kamuran Karaca, Eğitim Sen’in nereden gelirse gelsin, baskı ve tehditlere pabuç bırakmayan mücadeleci bir geleneğin temsilcisi olduğunu belirterek, “Eğitim Sen üye ve yöneticilerine yönelik her türlü baskının, soruşturma ve sürgünlerin durdurulması için örgütsel ve hukuksal mücadelemizi sürdüreceğimiz bilinmelidir! Üyelerimize yönelik baskı, sürgün ve soruşturmalara son verilmeli, ülke çapında başlatılan cadı avı derhal durdurulmalıdır.” dedi.

ZONGULDAKLI MADENCİLEREDE DESTEK

     Eğitim Sen Genel Örgütlenme ve Yükseköğretim Sekreteri İsmail Sağdıç ise, "Sadece biz mücadele etmiyoruz. Zonguldak'ta da maden işçileri özelleştirmeye karşı mücadele ediyor. Maden işçilerinin mücadelesini destekliyoruz. Mücadeleyi birleştirmeliyiz." dedi. Sağdıç'ın konuşması Eğitim Sen'liler tarafından alkışlarla karşılandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ