Advert
Advert
Advert

KARŞIYAKA MUHTARLIĞI AŞURE DAĞITTI

Karşıyaka Mahalle Muhtarlığı her yıl geleneksel olarak Muharrem Ayında gerçekleştirdiği aşure dağıtma programını bu senede yaptı.

KARŞIYAKA MUHTARLIĞI AŞURE DAĞITTI
Bu içerik 3330 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

  Karşıyaka Mahalle Muhtarlığı her yıl geleneksel olarak Muharrem Ayında gerçekleştirdiği aşure dağıtma programını bu senede yaptı. Bin kişilik olarak hazırlanan aşure Karşıyaka mahalle muhtarlığı tarafından Cuma namazı sonrası Karşıyaka Muhtarlığı önünde vatandaşlara ikram edildi.

 Aşure etkinliği hakkında bilgi veren Karşıyaka Mahalle Muhtarı Yavuz Korun: ‘Karşıyaka Mahalle Muhtarlığı olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz ve vatandaşlarımıza dağıttığımız aşure etkinliğini busene de yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bin kişilik olarak hazırladığımız aşureyi Cuma namazı sonrası gelen vatandaşlarımıza dağıttık. Bu programın hazırlanmasında ve aşure yapımında emeği olan herkese teşekkür ediyorum.’ Dedi.

Karşıyaka Mahallesi Muhtarlığı Tarafından yapılan aşure etkinliğine Devrek Belediye Başkan yardımcısı Ayhan Kazkondu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan,  Devrek ADD Başkanı Çetin Bozkurt, İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Necla Esen Ak katıldı.

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR