Advert
Advert
Advert

ZONGULDAKLI GAZETECİLER TGF YÖNETİMİNE GİRDİ

Türkiye'nin en eski ve en büyük basın meslek örgütü olan Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) Ankara'da yapılan genel kurulunda Mehmet Ali Dim ve Yılmaz Karaca'nın listeleri yarıştı.

ZONGULDAKLI GAZETECİLER TGF YÖNETİMİNE GİRDİ
Bu içerik 1341 kez okundu.
Advert

Türkiye'nin en eski ve en büyük basın meslek örgütü olan  Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) Ankara'da yapılan genel kurulunda Mehmet Ali Dim ve Yılmaz Karaca'nın listeleri yarıştı.

 Ankara Etap Altıneli Otel'de yapılan TGF kongresinde iki liste yarıştı. Adaylar mevcut TGF Başkanı ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca ile TGF Genel Başkan Vekili, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı ve Dim Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim oldu. Yurt geneli, KKTC ve Azerbaycan'dan 197 delegenin oy kullandığı kongrede Karaca 103, Dim 93 oy aldı. 1 oy ise boş çıktı. Gerçekleştirilen kongrede Yılmaz Karaca’nın listesinde yer alan ZGC Başkanı Derya Akbıyık TGF Yönetim Kurulu Üyesi, ZGC Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Özgür Özen TGF Yönetim Kurulu Üyesi, ZGC Yönetim Kurulu Üyeleri Meryem Demir ve Orhan Akyüz TGF Seçici Kurulu Üyesi olarak görev aldı.

 TGF’nin basın ve Türkiye için önemine dikkat çeken ZGC Başkanı Derya Akbıyık, “Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetim kuruludayız. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak Genel Başkanımız Yılmaz Karaca’nın listesinde yer aldık. Kongre'de Zonguldak'tan 5 Delegeyle birlikte oyumuzu kullandık. Türkiye Gazeteciler Federasyonu çok önemli bir kurum. Temsil anlamında gazetecilerin ve gazetelerin sesi ve her şeyidir. Zonguldak basınının daha iyi yere, daha hak ettiği yerde yer alması için çalışıyoruz. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ili temsil eden tek cemiyettir. Yeni yönetimimiz ve başkanımızda basının hak ettiği yerlere gelmesi için var gücümüzle mücadelemizi dün olduğu gibi bugün ve yarın da sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ