Advert
Advert
Advert

RİVER MİLL PARK DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI

Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesi’nde yapılan River Mill Park Otel düzenlenen törenle hizmete açıldı.

RİVER MİLL PARK DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI
Bu içerik 4097 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

 Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesi’nde yapılan River Mill Park Otel düzenlenen törenle hizmete açıldı.  İş adamı Ertan Civak tarafından, Devrek’in  Çaydeğirmeni beldesinde yapılan ve bölgenin tek 4 yıldızlı tatil köyü olan River Mill Park Oteli hizmete açıldı.

  River Mill Park Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Cıvak,” Öncelikle bölgemizin tek 4 yıldızlı tatil köyümüzü hayata geçirmenin onur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bundan sonra tatil köyümüzde bir tatil beldesinde ne varsa bizde de o etkinlikler olacaktır.  Şimdiden bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’dedi.

 Açılış kurdelesini Vali Ahmet Çınar ve Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ve Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’le birlikte kesti

Açılış törenine Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gökhan İnan, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın yanı sıra ve çok sayıda davetli katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET