Advert
Advert
Advert

YIKILACAKSIN SAYIN BAŞKAN!

Seçimler yaklaştıkça Başkan Semerci, ne yapacağını şaşırıyor!

YIKILACAKSIN SAYIN BAŞKAN!
Bu içerik 7393 kez okundu.
Advert

 

     -İbrahim Tığ-

     Devrek Belediyesi haberlerimiz üzerine resmi internet sitesi olan http://www.devrek.bel.tr’deki Meclis Kararları bölümünü kaldırdı.

     Daha önce halkımız, belediye meclisinde alınan kararları açık ve aleni olarak belediyenin http://www.devrek.bel.tr sitesinden öğrenebiliyordu. Ancak yayınlarımız üzerine Belediye bu bölümü internet adresinden çıkararak alınan kararları halkımızdan gizleme yöndemine başvurdu. Oysa bu site herkesin rahatlıkla girip belediye meclisinde alınan kararları öğrenebilmesi amacıyla yapılmıştı.belediyenin bu tavrı neyi, kimden gizliyorsun sorusunu gündeme getirdi. Sayın Semerci yıkılacaksın! Zira korkunun ecele faydası yok.

SOSYAL MEDYADAKİ KAVGA

    AKP Devrek İlçe Başkanlığı ile Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci sosyal medyada atıştı. Göreve geldiği günden buyana AKP Devrek İlçe Teşkilatıyla sorunları, sıkıntıları bitmeyen Başkan Semerci, en sonda sosyal medya üzerinden teşkilatıyla atıştı.

SEMERCİ BECERİKSİZLİĞİNİ ORTAYA KOYDU

     AKP Devrek İlçe Başkanlığı sosyal medyada Başkan Serdar Kelebek’in, Milletvekilleri Ahmet çolakoğlu’nun destekleriyle belediyeye  Belediyeler birliğinden 1 adet arazöz hediye edildiğini duyururken, Başkan Semerci de verdiği yanıtla; “Belediyeler birliğinden önceki dönemlerde talebimiz olmasına rağmen maalesef civardaki tüm ilçelerin Belediyeler birliğinden araç aldılar biz alamadık. Ahmet Vekilimizden ilk isteğimiz belediye olarak araç isteği oldu allah razı olsun Birliği aradı cevaben biz zonguldağa çok araç verdik dediler biz hiç araç alamadık diye cevapladım Ahmet vekilim birliğe söyledi Hayret cevabı aldı ve birlikten bana 1 ay önce teklefon geldi Ahmet vekilimizin araç talebi var ne istersiniz diye sordular bende krom nikel depolu su aracı istedim bu olay yeni oluşan bir olay değil belediye Başkanı olarak Bilgim var araç geldiğinde Halkımıza gösterip Ahmet Vekilimize teşekkürlerimi halkımız adına açıklama yapacaktım.” diyerek beceriksizliğini bir kez daha ortaya koydu.

     Oysa, Başkan Semerci seçim vaadinde iktidarın ve hükümetin bütün nimetlerini Devrek’e akıtacağı sözünü vermişti. Semerci gelinen noktada belediyenin nimetlerini yandaş müteahhitlere dağıttığı kesindir.

YAPMADIKLARINI YAPMIŞ GİBİ GÖSTERİYOR

     Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, devletin ilçede yaptığı hizmetleri belediye yapmış gibi gösteriyor. Başkent Elektrik Dağıtım Şirketi (BEDAŞ)’nin şehir merkezinde yaptığı elektrik hatlarını yer altına alma çalışmalarını belediye yapmış gibi göstererek halkımızı yanıltıyor.

     Son olarak da Devrek Belediyesi, TOKİ’nin yaptığı konutlara doğalgaz verilmesini kendi yapmış gibi göstererek, AKP’li vekillerin de katılımıyla tören yaptı. Bu durumda Belediye Başkanının Devrek’te bittiğinin göstergesi olarak yorumlanıyor.

ESERLERİ ORTADA

     Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci 8 yıllık görevi süresinde Devrek’i bir adım elireye götürmedi. Yandaş müteahhitlerle işbirliği yaparak onların usülsüz işler yapmasına göz yummuş ve Devrek’te ilk kez 8 katlı bina yapılmasına müsaade etmişti.

     Belediyenin 3 önemli arsa ve binasını da satan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci hizmet yapıyorum diye Eski Terminal Alanı, Pazaryeri (otopark rezaleti) ve Cumhuriyet Alanı’nı olduğundan daha kötü bir duruma soktu. Başkan Semerci bununla da kalmayıp heyelan ve deprem bölgesi olan Kırıklar mevkiini de imara açtı.

VATANDAŞTAN 3 SU PARASI İSTEMEYİN TALİMATI

     Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, belediye su işleri görevlilerine talimat vererek seçim süresince vatandaştan su faturalarını ödemelerini istemeyin talimatı verdi. Seçimde yeniden aday olmak isteyen Semerci, böyle bir uygulamayla oy toplayacağına inanıyor. Yemezler!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU