Advert
Advert
Advert

İŞTE, BAŞKAN SEMERCİ’NİN EN BÜYÜK ESERİ!

Başkan Semerci'nin 8 kat ruhsat izni verdiği binanın çatısı gizli gizli yapılıyor.

İŞTE, BAŞKAN SEMERCİ’NİN EN BÜYÜK ESERİ!
Bu içerik 3635 kez okundu.
Advert

 

    -İbrahim Tığ-

     Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, yaklaşık 7 yıllık belediye başkanlığı döneminde en büyük eser olarak yandaş müteahhit Karagülmez’lere yaptırdığı 8 katlı bina ile anılacak. 8 katlı binanın yapımı Devrek’te bir ilk olarak tarihe geçti.

     2014 yerel seçimleri öncesinde başkan seçilebilmek için Devreklilere Kordonboyu Projesi olarak Devrek Çayı’nda kayıklar yüzdüreceği, Modern Türk Hamamı, Karasu-Esürük Bölgesinde Gölet, Gazi Ortaokulu ile Eğriçay arasına Asma Köprü yaptıracağı ve Erenler Tepesine kurulacak Rüzgar Gülü ile enerji üreterek halkın kullanımına sokacakları gibi vaadlerde bulunan Başkanı Mustafa Semerci bırakın bunları yapmayı Devrek’te ilk kez 8 kat çıkılmasına ruhsat vererek bir ilke imza attı.

      EN BÜYÜK ESERİ!

      Göreve geldiğinden bu yana belediyeye ait 4 adet gayrımenkulünü satan Başkan Mustafa Semerci, tarihe  belediyenin taşınmazlarını “satan başkan” olarak geçti.

     Başkan Semerci bununla da kalmayıp belediyeye ait Eski İtfaiye Alanında imar değişikliği yaparak satışa çıkardı. İhale ilanında bu 1027m2’lik alanın 5 kat üzerinden satılacağı duyurulurken bu ihaleyi kazanan Karagülmez İnşaat’a üsulsüz bir şekilde 8 kat yapılmasına izin verdi. Başkan Semerci bu usulsüzlük yetmiyormuş gibi söz konusu alanın üst tarafında bulunan 103 m2’lik artık alanı da bu müteahhite satışını yaptı. Defalarca yazmamıza rağmen bu alanı kaça sattığını kamuoyuna bir türkü açıklamayan Başkan Semerci, devleti zarara uğrattı ve görevini kötüye kullandı.

      Devrek Belediyesinin imar uygulamalarıyla ilgili olarak gazetemizde yer alan haberler üzerine, CHP Devrek Belediye Meclisi Üyeleri; Faik Mekik ile İsmail Külah,  Belediye Meclisi Başkanlığına Başkan Mustafa Semerci’nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

     Meclis Üyelerinin sorularını Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci 25.10.2018 tarihinde e-imza ile yanıtladı. Başkan Semerci’nin gayri ciddi  yanıtlarını da Savcılığa delil olarak sunacağız.

   

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU