Advert
Advert
Advert

DEVREK KAMPÜSÜ “BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL” DEDİ

Devrek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Devrek Kampüsü’nün ortaklaşa yürüttüğü Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğrenciler madde bağımlılığı konusunda bilinçlendirildi

DEVREK KAMPÜSÜ “BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL” DEDİ
Bu içerik 1296 kez okundu.
Advert

 

     Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör Şule Kıycı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş, Zonguldak Halk Sağlığı Merkezinden Esin İlhan, Ayşe Aslıhan, Çiğdem Sancak Bölük, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.  

    Devrek Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencilerinin organize ettiği bağımlılık ile ilgili farkındalık eğitiminde Zonguldak Halk Sağlığı yetkilileri tarafından madde bağımlılığı hakkında bilgilendirme, risk faktörleri, madde bağımlılığının fiziksel, psikolojik ve sosyolojik etkileri, alınabilecek önlemler gibi konular üzerinde duruldu ve madde bağımlılığından kurtulmanın yolları ile profesyonellerden alınabilecek destekler hakkında da yönlendirmelerde bulunuldu.

PROJELER DEVAM EDECEK

    Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ferdi Kesikoğlu, “Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında bu dönemki konumuz ‘bağımlılık’ ve dönem sonuna kadar gerek öğretim elemanlarımızın gerek öğrencilerimizin özverileri ile bu konuda çeşitli projeler üretmeye devam edeceğiz. Devrek Kampüsü olarak bizler de ‘Bağımlı Olma, Özgür Ol’ diyoruz” ifadelerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN