Advert
Advert
Advert

BEKTAŞ: ZONGULDAK GELECEĞİ HAZIRLAYAN ENDER İLLERDEN BİRİ

Zonguldak İnsan Kaynakları ve Kariyer Günü Etkinliğinin 7'si düzenlendi.

BEKTAŞ: ZONGULDAK GELECEĞİ HAZIRLAYAN ENDER İLLERDEN BİRİ
Bu içerik 1003 kez okundu.
Advert

 

 Zonguldak Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü, Bülent Ecevit Üniversitesi, Zonguldak Belediye Başkanlığı, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile Zonguldak İnsan Kaynakları ve Kariyer Günü Etkinliğinin 7'si düzenlendi.

  Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan İşkur İl Müdürü Gönül Demirsu, önemli bilgiler verdi. Programda konuşan Vali Erdoğan Bektaş önemli mesajlar verdi. Bektaş:

 “Bir mesleğimiz, kariyerimiz olmak zorundadır. Yeni bir çağdayız kariyer unsurları ve meslekleri değişiyor. Geçmişin şartları ile hayatımızı devam ettirmeye kalktığımızda işin içinden çıkamıyoruz. Gençlerin buna ihtiyacı var. İşkur artık adından söz ettiriyor, geleceğe hazırlıyor ve bir yer edindi. Toplumun bütün katmanlarına bir bütün hazırlıyor. Üniversite çok önemlidir, kariyer belirlemeye çalışan önemli bir yerdir. Aslında Zonguldak yaşlı nüfuslu değil geleceği hazırlayan ender illerden biridir. Bunu dışarıdan gelen biri olarak görüyorum. Elimizde ki gençliğimizi çok iyi değerlendirmek gerekiyor. Olmayan işlere yollarımızı harcamamalıyız. Önemli olan hakkını vereceğiniz, sevdiğiniz işi yapmaktır. İnsan kendini nerede mutlu hissediyorsa orası yüksektir. Kariyer seçiminde ön yargıları karıştırmamak gerekiyor. Yola çıkarken iyi karar verilmelidir. Orta okul çağında bu karar verdirilmelidir. Sonrasında geri dönüş zordur.”

 BEÜ Tahir Karaoğuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Ayhan Kafalı,  Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir,  İşkur İl Müdürü Gönül Demirsu,  Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ve çok sayıda davetli katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM