Advert
Advert
Advert

DEVREK’TE 28 YILDIR HİZMET VERİYOR

Devrek’te ağız ve diş sağlığı konusunda öncü ve köklü kuruluşlardan birisi olan Devrekdent Diş Polikliniği 28 yıldır Devreklilere, çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlara hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor.

DEVREK’TE 28 YILDIR HİZMET VERİYOR
Bu içerik 7466 kez okundu.
Advert

  

 Devrek’te ağız ve diş sağlığı konusunda öncü ve köklü kuruluşlardan birisi olan Devrekdent Diş Polikliniği 28 yıldır Devreklilere, çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlara  hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor.

 28 yıldır hizmet vermenin gururu ve mutluluğunu yaşayan Devrekdent Diş Polikliniği Diş Hekimi Dr. Sinan Kaya sadece ilçe halkına değil, çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlara da hizmet eden polikliniğin, hasta memnuniyeti ve hizmet kalitesi bakımından tercih edilmesinin ilçe için büyük bir kazanım olduğunu  bunun yanında yurtdışından gelen gurbetçi  vatandaşlar tarafından tercih  ediliyor olmasının sağlık turizmine de katkı sağladığını  belirtti. Kaya 28 yıldır hizmet vermenin gururunu ve mutluluğunu paylaşırken;

“Güler yüzlü, güvenilir, yeniliklere açık, paylaşımcı ve çağdaş teknoloji imkanlarını takip ederek önce insan anlayışı ile hastalarımıza eşit hizmet sunmak kalite politikamızdır.

 Başarımız hasta memnuniyeti odaklı olup, sürekli eğitim ve yeniliklerle polikliniğimizde hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halen kendi hizmet binamızda 4 Diş Hekimi, 4 yardımcı personelle hizmet vermekteyiz.

  Devrekdent Diş Polikliniği; koruyucu diş hekimliği sınırlarının her zaman öncelik alındığı, implant,  estetik, protez, çocuk diş hekimliği, ortodonti, kanal tedavisi ve diş eti tedavisi alanlarında hizmet veren yeni nesil bir diş kliniğidir.

  Bizler her bireyin dünya standartlarında yüksek kalite sağlık hizmeti alma hakkı olduğuna inanan ve bu yüksek teknoloji standartlarını sağlayan diş hekimleriyiz.

 Devrek’te kazanıp, Devrek’te harcayan, mesleki yatırımlar yapan, istihdam açan ve katma değer üreten polikliniğimizde daha uzun yıllar hizmet vermek azim ve gayretindeyiz.

 Bize her konuda güvenen,  inanan ve destek veren tüm halkımıza şükranlarımı sunarım. Nice yılara.” Dedi.

-Haber Merkezi-

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN