Advert
Advert
Advert

GURBETÇİLERİN DİKKATİNE! KİMSE İTİBAR ETMESİN…

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner Almanya’da yaşayan gurbetçilerin Zonguldakspor duygularını istismar ederek bazı korsan ve fırsatçı kişilerin gece düzenleyerek para topladıklarını, hatta forma satışı yaptıklarını belirterek gurbetçileri uyardı

GURBETÇİLERİN DİKKATİNE!  KİMSE İTİBAR ETMESİN…
Bu içerik 2343 kez okundu.
Advert

    Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner Almanya’da yaşayan gurbetçilerin Zonguldakspor duygularını istismar ederek bazı korsan ve fırsatçı kişilerin gece düzenleyerek para topladıklarını, hatta forma satışı yaptıklarını belirterek gurbetçileri uyardı.

  Kendilerine kesinlikle bu paraların gelmediğini belirten Başkan Caner bu kişiler için hukuki girişimlerde bulunacaklarını belirterek sert bir dille uyardı. Başkan Caner “Gurbette yaşayan kardeşlerimiz gurbette olmanın verdiği hasretle beraber hem kentlerini hem de Zonguldakspor’u bağırlarına basıyorlar. Ama gurbetçilerimizin bu saf duyguları istismar eden bazı kişiler çıkıyor.

ZONGULDAKSPOR’UN ADINI KULLANIYORLAR

   Zonguldakspor gecesiymiş, Zonguldakspor'a yardım edeceklermiş gibi bir söylemlerle bir yerler kiralıyorlar, maddi amaçlı para toplamak için geceler düzenliyorlar. Ben her fırsatta gurbetçilerimizi sosyal medya üzerinden uyardım. Hatta onlar için bir hesap açtık. ‘Eğer yardım yapacaksanız, yardımın yerine ulaşmasını istiyorsanız, bu hesap numarasıyla yapacağınız yardımlar yerine ulaşacaktır’ diye belirttik. Ama buna rağmen bazı kişiler bize gelen duyumlara göre bir takım geceler düzenleyip forma satıyorlarmış. Bu terbiyesizliği yapmasınlar. Bizi yasal yollara başvurmak zorunda bırakmasınlar. Altını çiziyorum, yetki verdiğimiz kişi olursa bunu basın ve sosyal medyayla açıklarız. Bunu bizden duymadıkları sürece kimseye itibar etmesinler.

KİMSE GURBETÇİLERİMİZİ SÖMÜRMESİN

  Kulüp Başkanı Süleyman Caner Zonguldakspor’un ismini kullanarak maddi kazanç elde eden kişilerin gurbetçi vatandaşları sömürdüğünü, buna izin vermeyeceklerini söyledi.  

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN