Advert
Advert
Advert

“GEBEŞ KAYITSIZ VE TARTIŞMASIZ ADAYIMIZDIR”

AKMANOĞLU: BAŞKAN SATILMIŞ GEBEŞ’İN ADAYLIĞINI TARTIŞMAK VEFASIZLIK OLUR.

“GEBEŞ KAYITSIZ VE TARTIŞMASIZ ADAYIMIZDIR”
Bu içerik 5179 kez okundu.
Advert

 

     -Sercan KAPUSUZ-

      Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Çaydeğirmeni Belde Teşkilatı Başkanı Muzaffer Akmanoğlu, Başkan Satılmış Gebeş’in halkla bütünleştiğini ve bu nedenle halkta karşılığı olduğunu belirterek, “Başkan Satılmış Gebeş 31 Mart 2019 Seçimlerinde de tartışmasız ve kayıtsız yeniden belediye başkan adayımızdır”dedi.

      Akmanoğlu açıklamasında, “31 Mart 2019 yerel seçimleri için Başkan Satılmış Gebeş’in halkla bütünleştiğini ve halkta ciddi karşılığının olduğu tartışmasızdır. Çaydeğirmeni halkının gönlünde olan, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her türlü derdimizle dertlenen Çaydeğirmeni AK Parti Belde Teşkilatımızın da adayı, kayıtsız şartsız Başkanımız Satılmış Gebeş’tir.”ifadelerini kullandı.

HALKIN GÖNLÜNDEKİ VE TEŞKİLATIN AKLINDAKİ İSİM

      31 Mart 2019 yerel seçimlerinde adaylarının Başkan Satılmış Gebeş olduğunu ve seçimlerde Satılmış Gebeş ile Çaydeğirmeni halkının gönlündeki yerlerini daha da güçlendirerek, daha da yükseğe çıkartacaklarını belirten AKP Çaydeğirmeni Belde Teşkilatı Başkanı Muzaffer Akmanoğlu; 

 “Başkanımız Satılmış Gebeş Çaydeğirmeni’nin yetiştirdiği değerli insanlardan birisidir. Başkanımız seçildiği 3 dönemdeki görev süresi içerisinde kalıcı hizmetler yaparak Çaydeğirmeni halkının gönlünde yer edindi. Başkanımız yaptığı belediyecilik hizmetleri ile sadece halkın gönlünde yer edinmekle kalmayıp diğer belediyelere de örnek olmuştur.

      ÇAYDEĞİRMENİ’Nİ BİR ADIM İLERİ TAŞIDI

      Başkanımız yaptığı modern belediyecilik hizmetleri, Toki Konutları, sanayi kuruluşları ve insanlarımıza vermiş olduğu değer ile Çaydeğirmeni’ni bir adım ileriye taşıyarak belde görümünden çıkarmayı başardı.

     Teşkilatlarımız, Milletvekillerimiz, Belediye Meclisi Üyelerimiz, Belediye personelimiz ve vatandaşlarımızla uyum içinde projelerini hayata geçiren başkanımız; insanlarımızın yaşam kalitesini arttırmak, daha güzel daha refah yaşanılabilir bir Çaydeğirmeni bırakabilmek için mesai saati gözetmeksizin çalışıyor. Başkanımızın bu çabaları ve çalışmalarında AK kadrolar olarak bizde belediye başkanımız Satılmış Gebeş’in yanında dimdik durduk ve durmaya devam edeceğiz.

  GEBEŞ’İN ADAYLIĞINI TARTIŞMAK VEFASIZLIK OLUR

       Başkanımız AK Partimizin oy oranının artışına vermiş olduğu olağan üstü katkı ile AK Parti teşkilatlarımızı her zaman onurlandırmıştır. Dolayısıyla Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş’in adını ve adaylığını tartışmak vefasızlık olur. Teşkilatlarımız, milletvekillerimiz ve vatandaşla uyun içerisinde olması, beldemizin ve vatandaşlarımızın derdiyle dertlenmesi, Çaydeğirmeni’ni daima bir adım ileriye taşıma çabası içerisinde olması bu duygu ve düşüncelerle teşkilat olarak yine, yeniden adayımız Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’tir.”dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU