Advert
Advert
Advert

ÇETİN BOZKURT BAŞKAN ADAYI

CHP'de merakla beklenen belediye başkan adayı bilindiği gibi Çetin Bozkurt oldu

ÇETİN BOZKURT BAŞKAN ADAYI
Bu içerik 6859 kez okundu.
Advert

 

     -Yasemin Altun-

     31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idereler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek Belediye Başkanı adayı beklendiği gibi Çetin Bozkurt oldu.

     CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK)’nun 2 saat önce yaptığı değerlendirme sonucunda, Devrek Belediye Başkan adaylığı üzerinhde hem fikir olunan Çetin Bozkurt ismi daha sonra Parti Meclisi (PM)’nin onayına sunuldu.

     PM'nin de onayını alan diğer isimlerle birlikte Çetin Bozkurt’un belediye başkan adaylığı CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından açıklandı.

DEVREK’TE YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK

    Çetin Bozkurt’un başkan adaylığıyla Devrek’te yeni bir dönem başladı. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde tecrübesi, bilgi ve birikimiyle Devreklilere hizmetin en güzelini sunmak için yola çıkan Bozkurt’un daha önce de belediye de 30 yıllık çalışmışlığı var.

BOZKURT’TAN TEŞEKKÜR

    Bozkurt, adaylığı sürecinde her zaman yanında olan CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü ve Yönetim Kurulu Üyelerine ve İl Teşkilatı Başkan ve Yöneticilerine teşekkür ederek, CHP Genel Merkezinin verdiği bu kararın yerinde olduğunu ve CHP’nin bayrağını 16 yıl sonra Devrek’te yeniden dalgalandırmanın mutluluğunu yaşatacağını, ifade etti.

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

    CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Bozkurt, başkan olduğunda Devrek’te herkesi kucaklayacaklarını, insanları ötekileştirmeden onlara en iyi ve güzel hizmeti sunmak için var gücüyle, ekibiyle çalışacaklarının da altını çizdi.    
     Belediyeciliğin kendilerinin işi olduğunu belirten Bozkurt, “Devrek’imiz için, halkımız için 30 yıllık bilgi ve birikimimizi kullanacağız, devrek’i daha yaşanacak bir hale getirmek için geceli gündüzlü çalışacağız. Önce insan önce Devrek ilkemiz olacaktır. Bu vesile ile tüm halkımıza bana gösterdikleri teveccühleri nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum. İnanın Devrek’te güzel şeyler olacak, güzel günler yaşayacağız.”diye konuştu.

     Bozkurt’un adaylığı halkımız ve partililer tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU