Advert
Advert
Advert

AK PARTİ: "GEBEŞ, ÇAYDEĞİRMENİ'NDE OLMAZSA OLMAZIMIZDIR" DEDİ

Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanan AKP'de 3 dönem kuralına takılan yani 15 yıldır kesintisiz belediye başkanlığı görevini yürüten 92 isim bulunuyor.

AK PARTİ:
Bu içerik 5180 kez okundu.
Advert

 

  -Sercan KAPUSUZ-

  Mart  2019'da yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanan AKP'de 3 dönem kuralına takılan yani 15 yıldır kesintisiz belediye başkanlığı görevini yürüten 92 isim bulunuyor.

‘TEKRAR ADAY GÖSTERİLİR Mİ?’ SORUSU YANIT ARADI

  3 dönem kuralına takılan isimlerden birisi de Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’ti. Gebeş’in aday olup olmayacağı,  kurala takılacak mı yoksa kendisi gibi başarılı olan fakat kurala takılan başkanlar için kuralda esneme yapılarak ‘Tekrar aday gösterilebilir mi?’ sorusu hep yanıt aradı.

KURTULMUŞ’UN AÇIKLAMASI ‘ACABA ?’ SORUSUNU AKILLARA GETİRDİ

 AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un,  "Üç dönem kuralı, büyük oranda uygulanacak. Belki istisnai anlamda bazı illerde bazı arkadaşlarımızın devam etmesi için bir karar alınabilir. Çok başarılı olan arkadaşların bir kısmının bir şekilde devam etmesi olabilir. Ama kural uygulanacaktır. Bunun esnetilmesi istisna olur.” açıklamasının ardından Gebeş’in tekrar aday gösterilebileceği neredeyse kesinlik kazanmış gibiydi, nitekim öylede oldu.

ESNEME YAPILAN KURALDA İSTİSNALARDAN BİRİSİ OLDU

  15 yıldır Çaydeğirmeni belediye Başkanlığı yapan ve AKP’nin parti içinde uyguladığı 3dönem kuralına takılan Gebeş, başarılı olan başkanlar için yapılan esnemede kendine yer bularak tekrar Çaydeğirrmeni Belediye Başkanlığına aday gösterildi.

  Gebeşi’in 3 dönem kuralına takılmasına rağmen tekrar aday gösterilmesi,  partisinin gözünde ne kadar başarılı ve istikrarlı bir başkan olduğunu gösteriyor. Gebeş bu yüzden 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için partisinden dördüncü kez belediye başkan adayı olarak gösterildi.

GEBEŞ HALK’TA CİDDİ KARŞILIĞI OLAN BİR İSİM

  Gebeş’in halkla bütünleştiğinin ve halkta ciddi karşılığının olduğu tartışmasızdır. Çaydeğirmeni halkının gönlünde olan, onları hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her türlü derdiyle ilgilenen onlar için çalışan bir başkan.

 AKP Teşkilatlatı, Milletvekilleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Belediye personeli ve vatandaşlar ile uyum içinde çalışan Gebeş, 15 yıllık görev süresi boyunca gece gündüz demeden bütün zamanını Çaydegirmeni için harcadı ve onu bir adım ileriye taşıyarak adeta ilçe görünüme kavuşturmayı başardı.

 Mütevazi kişiliği, alçak gönüllülüğü ve halkla iç içe oluşu ile gönüllerde taht kuran Gebeş, her fırsatta büyük, küçük demeden vatandaşlarla yaptığı samimi sohbetleri ile de sevgilerini kazanıyor ve bu yüzden ‘Halkın Adamı’ olarak nitelendiriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET