Advert
Advert
Advert

SOKAK HAYVANLARI İÇİN YARDIM SERGİSİ DÜZENLEDİLER

Devrek Esnaf Odası sosyal sorumluluk ve farkındalık projesi kapsamında sokak hayvanları için yardım sergisi düzenledi.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN YARDIM SERGİSİ DÜZENLEDİLER
Bu içerik 2077 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

 Devrek Esnaf Odası sosyal sorumluluk ve farkındalık projesi kapsamında sokak hayvanları için yardım sergisi düzenledi. Düzenlenen yardım sergisine Devrek protokolü ve vatandaşlar yoğun ilgi göstererek destek olmayı ihmal etmedi.

  Devrek Esnaf Odası sosyal sorumluluk projesi ve insanlarda sokak hayvanlarına karşı farkındalık oluşturabilmek amacıyla Devrek Meslek Yüksek Okulu-Devrek Belediyesi-DEVHAYDER ve duyarlı esnafların katkılarıyla Cumhuriyet Meydanında ‘Sevimli Patiler’ adı altında yardım sergisi düzenledi. Düzenlenen yardım sergisine İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan ile Şube Müdürleri Cemalettin Yüceer ve Oğuz Bölge katılarak destek olmayı ihmal etmediler.

 GÖNÜLLÜ VATANDAŞLAR DESTEĞİNİ ESİRGEMEDİ

 Sokak hayvanları için yapılan yardım sergisinde gönüllü vatandaşların evlerinde bin bir zahmetle hazırlayıp vatandaşlara sunduğu onlarca çeşit yiyecek ve içeceklerin yanında el sanatları bölümünün hazırlamış olduğu el işi örgülerden elde edilecek gelir ile sokak hayvanlarının yemek, barınma ve en önemli ihtiyaçlarında birisi olan tedavi masrafları karşılanacak.

 SAYISI ARTTIRILSIN

 Yardım sergisinde Devrek’te sokak hayvanları için hayata geçirilecek olan ve Devrekli duyarlı esnaflar ile vatandaşların yardımlarıyla yapılan 7 adet örnek mama noktasının tanıtımı yapılarak bu mama noktalarının sayılarının artırılması ve yapımı içinde gönüllü vatandaşların destekleri istendi.

 Yardım sergisi ile ilgili yapılan açıklamada sokak hayvanları yararına düzenlediğimiz yardım sergisine gerek maddi ve gerekse manevi anlamda verdikleri desteklerden dolayı esnafımıza, hayvan severlere, gönüllü vatandaşlarımıza ve davetlilerimize teşekkür ediyoruz denildi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM