Advert
Advert
Advert

DEVREK’TE GÖZALTINA ALINAN 12 KİŞİ TUTUKLANDI

Devrek'te FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan aralarında diş hekimi, esnaf ve iş adamlarının bulunduğu 12 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesi'ne getirildi.

DEVREK’TE GÖZALTINA ALINAN  12 KİŞİ TUTUKLANDI
Bu içerik 11437 kez okundu.
Advert

    Devrek'te FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan aralarında diş hekimi, esnaf ve iş adamlarının bulunduğu 12 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.   

   Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler FETÖ'ye yönelik gerçekleştirilen soruşturma kapsamında Devrek'te 12 kişiyi gözaltına aldı. Aralarında iş adamı ve esnafların bulunduğu 12 kişi, emniyetteki işlemlerin ardından sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne getirilmişti. Cumhuriyet Savcısı'nda ifadeleri alınan 12 kişi, tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

  Nöbetçi mahkeme ise FETÖ soruşturması kapsamında 12 kişi hakkında tutuklama kararı verdi. Tutuklanan kişiler cezaevine gönderilirken, ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çok sayıda bilgisayar, dijital veri ve dökümanlara el konulmuştu. Aramalarda üç adet özel seri numaralı dolar ele geçirilmiş ve dolarlara da el konulmuştu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN