Advert
Advert
Advert

GENEL KURULDA SONA DOĞRU

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkan yardımcısı İsa Mutlu, hafta sonu Kozlu Şubesi’nin Genel Kurulunun yapılacağını ve süreçte sona gelineceğini söyledi.

GENEL KURULDA SONA DOĞRU
Bu içerik 913 kez okundu.
Advert

 

 Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkan yardımcısı İsa Mutlu, hafta sonu Kozlu Şubesi’nin Genel Kurulunun yapılacağını ve süreçte sona gelineceğini söyledi. Kongre sürecinin kimseye zarar vermeden yapıldığını söyleyen İsa Mutlu: “GMİS olarak taban delege seçimlerinin ardından şubelerimizin Genel Kurulları ile devam ettirdik. Cumartesi günü Kozlu Şubemizin Genel Kurulunu yaparak Genel Kurul sürecimizi tamamlamış olacağız. Ondan sonra ki süreçte bir yandan sözleşmelerimizi yürüterek, GMİS Olağan Kongresine bizlere yakışır şekilde Mart ayı içerisinde yaparak bu süreci sonlandırmış olacağız. Kişiler gelip geçicidir, kurumlar kalıcıdır. Bu süreçte kimsenin zarar görmemesi en büyük temennimizdi” dedi.

SÜREÇ ŞUBAT AYINDA SONLANACAKTIR’

TTK’ya işçi alım sürecinin Şubat ayı içerisinde sonlanacağını umut ettiklerini söyleyen Mutlu: “Kongre sürecimizin haricinde bir işçi alımı süreci yaşıyoruz. Önümüzde ki günlerde TTK yetkililerinin yapacağı açıklama ile beraber süreç hızlanmaya başlayacaktır. Bu sürecin Şubat ayı içerisinde sonlanacağını umut ediyoruz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU