Advert
Advert
Advert

KAVŞUR, MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Devrek’in Özpınar Köyü Muhtarlığı için seçim yarışında bende varım diyen Semra Kavşur muhtar adaylığını ilan etti.

 KAVŞUR, MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bu içerik 5827 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Devrek’in  Özpınar Köyü Muhtarlığı için seçim yarışında bende varım diyen Semra Kavşur muhtar adaylığını ilan etti.

SESLERİNİ YETKİLİLERE DUYURMAK İÇİN GÖREVE TALİP

 Özpınar Köyü, Karasu Mahallesi sakinlerinden Semra Kavşurl, “Köy sakinlerimizin sesini en iyi şekilde yetkililere ulaştırmak, sorunların hızlı bir şekilde çözülmesini sağlamak için bu göreve talibim” dedi.

Devrek Belediyesi’nde işçi olarak görev yaptığını ifade eden Semra Kavşur, ailesi, çevresi ve yakın dostlarıyla yaptığı istişareler sonucunda muhtar adayı olmaya karar verdiğini aktardı. Tüm Özpınar Köyü sakinleriyle yakın bir istişare içinde olacağını belirten Özpınar Köyü Muhtar Adayı Kavşur, şunları söyledi;

SORUNLARI TEK TEK TESPİT ETME BAŞLADI

"Amacım köyümde gördüğüm eksiklikleri ve sorunları olabildiğince hızlı bir şekilde çözüme kavuşturarak köyümüzün ve köylümün yaşadığı sorunlara son vermek. Adaylığımı koymadan önce ailem, çevrem ve yakın dostlarımla oturup konuştum ben köyümün daha sorunsuz ve güzel bir yer olmasını istiyorum. Onlarında olumlu tepkileri sonucu aday olmaya karar verdim. Adaylığımı koyduğum günden itibaren köyümün bildiğim ve bilmediğim bütün eksikliklerini köylümle tek tek tespit edip belirleme çalışmalarına başladım. Seçimi kazanırsam belirlediğim bu eksiklikleri ve sorunları elimden geldiğince en hızlı bir şekilde çözüme kovuşturarak köyümüzü ve köylümüzü bu sorunlarından kurtarmayı hedefliyorum.

MEVCUT MUHTARLARA TEŞEKKÜRLER

Özpınar Köyü sakinlerimizin acı tatlı sevinçli hüzünlü anlarında her zaman yanlarında olan esnafımızla işçimizle memurumuzla büyüğümle küçüğümle yaşlısıyla genciyle sürekli diyalog içinde olan bir muhtar olmak için çıktığım bu yolda tüm mahalle halkımızın desteklerini bekliyorum. Mevcut muhtarımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim, muhtar adayı olan veya olacak bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU