Advert
Advert
Advert

YENİ BAŞKAN SATILMIŞ AYVACI OLDU

Devrek Ziraat Odası Genel Kurulu yapıldı. Yeni Başkan Satılmış Ayvacı.

YENİ BAŞKAN SATILMIŞ AYVACI OLDU
Bu içerik 4080 kez okundu.
Advert

 

    -Yasemin Altun-

     Devrek Ziraat Odası Başkanlığı 16. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

     Devrek Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılan genel kurulun Divan Başkanlığını Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkyılmaz yaptı. Genel Kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'ın okunmasıyla başladı.

    Genel Kurulda,  Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın gönderdiği mesaj okundu. Bayraktar mesajında, çiftçilerin taleplerini hükümete ilettiklerini ve tek amaçlarının Türk çiftçisinin haklarını savunmak olduklarını, ifade etti.

     Oda faaliyet raporlarının okunmasının ardından seçimlere geçildi. Seçimlerde mevcut başkan İdris Uzunsel ile Satılmış Ayvacı yarıştı.

     87 delegenin 83’ünün oy kullandığı genel kurulda oyların 44’ünü alan Satılmış Ayvacı Devrek Ziraat Odasının yeni başkanı oldu. Eski Başkan İdris Uzunsel ise 39 oy aldı.

    Seçimi kazanan Satılmış Ayvacı’nın Oda Meclisi şu isimlerden oluştu: Satılmış Ayvacı, Şaban Civelek, Nazif Meziroğlu, Özcan Pürenli, Hasan Demirbaş, Adnan Demirci, İsmail Ayaşlı, Muhittin Kuyru, İsmail karakurt, Musa Damlı, Şenol İnam, Cem karaca, İsak Karayanık, Recai Karagülle, Şahin Sarıkaya, Abdullah Dibek, İsmail İnam, Adem Bayram, Ekrem Özsoy, Satılmış Doruk ve Özcan Alabaş.

    Oda Meclisi üyeleri de kendi aralarında oy kullanarak Devrek Ziraat Odası Başkanlığının Yönetim Kurulu’nu seçti. Buna göre yeni yönetim Satılmış Ayvacı, Şaban Civelek, Nazif Meziroğlu, Özcan Pürenli, Hasan Demirbaş, Adnan Demirci ve İsmail Ayaşlı’dan oluşmuş oldu.

    Seçimin güzel bir ortamda yapıldığını belirten Satılmış Ayvacı, “Bu seçimde herkes kol kola. Amacımız belli, üreticilerin yanında olmak ve onlara daha iyi hizmeti sunmak. Bu işte tecrübe edindiğimi düşünüyorum. Bundan sonra da hizmet etmek için çalışacağım. Bana ve ekibime oy veren vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum ve onları selam ve hürmetle kucaklıyorum”diye konuştu.

     Devrek İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Rıfat Verim, Rüştü Onur Sanat ve Kültür Derneği Başkanı İbrahim Tığ ve öteki ilgililer katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET