Advert
Advert
Advert

BAŞKAN AKDEMİR, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN AKDEMİR,  MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Bu içerik 1093 kez okundu.
Advert

         

     Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir mahalle muhtarı ile kahvaltıda biraraya geldi. Emirgan Hotel’de düzenlenen kahvaltı programına; Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Şerafettin Nas ve mahalle muhtarları katıldı. Görev yaptığı süreç içerisinde, mahalle muhtarlarının kendisine göstermiş olduğu yakınlıktan ve dayanışmadan ötürü kendilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir;  Zonguldak için büyük bir sorun teşkil eden, altyapı problemini çözmek için büyük adımlar attıklarını, özellikle mahalle muhtarlarının da desteği ile bu süreçte büyük hizmetler yaptıklarını ifade etti.

    Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Şerafettin Nas; Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in Zonguldak’a kalıcı hizmetler yaptığını ifade ederek; “Sayın Başkanım ile dostluğumuz bakidir. Önemli olan Zonguldak’ta birbirimizi gördüğümüz zaman kucaklaşabilmek, sarılabilmektir. Başkanımız her zaman mütevazı oldu. Şehrimizin geleceğine yatırım yaptı. Her belediye başkanının harcı değildir bu çalışmalara başlamak ve bitirmek için mücadele etmek.  Başkanım, benim çok değerli bir dostumdur. Kim ne derse desin, ne söylerse söylesin hiç önemi yoktur. Hiç kimse de aramıza giremedi. Bundan sonra da giremez. Şahsım ve camiam adına, Başkanıma sonuna kadar hakkımı helal ediyorum. Bize kapısını hiç kapatmadı. Sabah saat kaç olursa olsun, telefonlarımızı açtı.  Her zaman iyi niyetini, anlayışını bizlere gösterdi. Kendisine, şehrimize vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

    Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; “Öncelikle davetimi kırmayıp katıldığınız için sizlere çok teşekkür ederim. Bütün mahalle muhtarlarım burada. Sadece rahatsızlığından ötürü, Terakki Mahalle Muhtarımız Sayın Ali Şükrü Fidanboy muhtarımız kahvaltımıza katılamadı. Kendisini evinde de ziyaret ettim. Sağlık durumu iyiye gidiyor. Tekrar kendisine acil şifalar diliyorum. Görevler gelir ve biter. Bu bir bayrak değişimidir. Sizler her zaman bana destek oldunuz. Teknik arkadaşlarım ile birlikte bende çalışmalarımıza gayretle devam ettim. Hala da etmeye devam ediyorum. Gece gündüz demeden benimle çalışan tüm ekibime de ayrıca teşekkür ediyorum. Arkadaşlığımız ve dostluğumuz ömür boyu baki kalacaktır. Değerli arkadaşlarım, eksiklerimiz olmadı mı oldu. Bunun yanında birçok hizmet gerçekleştirdik. Sizlerle sürekli irtibat halinde olduk. Özelikle, birçok mahallemizde kalıcı ve güzel işler yaptık. Şehrimizde artık doğalgaz %80 oranında tamamlandı. Vatandaşlarımız memnun. Çünkü vatandaşlarımıza, daha temiz bir Zonguldak sunabilmek için altyapı çalışmalarımızı tamamlamamız gerekiyordu. Enerjisa, Telekom, PTT, doğalgaz hepsi aynı anda yapıldı. Bu zorlu süreçte, sizlerde mahallenizde sıkıntı yaşadınız. Ama hep bize destek oldunuz. Atyapısı tamamlanan yerlerde, çalışmalarımızı yapıyoruz. Sizler, her zaman belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında köprü görevi gördünüz. Sizlerin de emekleri yadsınamaz.  Hepinize çok teşekkür ediyorum. Eğer size hakkım geçmişse sonuna kadar hakkımı da helal ediyorum. Bundan sonraki yaşamınızda sağlık, mutluluk ve esenlik temenni ederken, yerel seçimlerde tekrar aday olan muhtarlarımıza başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

      Mahalle muhtarları tek tek söz alarak, Başkan Akdemir’e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in Zonguldak’ın geleceğine yatırım yaptığını ifade eden mahalle muhtarları, Başkan Akdemir ile her zaman abi kardeş diyaloglarını sürdüreceklerini belirttiler. Konuşmaların ardından mahalle muhtarları ile Başkan Akdemir duygu dolu anlar yaşadı. Kahvaltı programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU