Advert
Advert
Advert

DİKKAT HAFTA SONU GERİ GELİYOR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son verilere göre, Devrek’te bugün havanın az bulutlu ve 17 derece olacağı tahmin ediliyor.

DİKKAT HAFTA SONU GERİ GELİYOR!
Bu içerik 1136 kez okundu.
Advert

 

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son verilere göre, Devrek’te bugün havanın az bulutlu ve 17 derece olacağı tahmin ediliyor. Güneşli hava etkisini sadece bugün sürdürecek, Perşembe (yarın) gününden itibaren hava sıcaklıklarının kademeli olarak düşmesi ve beraberinde yağışlı havayı getirmesi bekleniyor. Haftasonu ise yağışlı hava yerini kar yağışına bırakacak.

Meteoroloji'nin tahminlerine göre, güneşli hava Perşembe (yarın) gününden itibaren yerini yağışlara bırakacak.  Çarşamba(bugün) 17, Perşembe günü ise hava sıcaklığı 4 derece düşerek 13 derece ve yağmurlu olacak. Perşembe günüden itibaren etkisini gösterecek olan yağışlı havanın etkisiyle birlikte hava sıcaklığı Cumartesi ve Pazar günleri 8 derece birden düşerek 4 derece seyirlerinde olacak. Çarşamba günü başlayan yağışlı hava ve kademeli olarak düşen hava sıcaklı Cumartesi gününe kadar devam edecek. Pazar günü ise düşen hava sıcaklıklarıyla birlikte kar yağışı beklenmekte.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR