Advert
Advert
Advert

ZONGULDAK BEÜ’YE ŞANLIURFA’DA YOĞUN İLGİ

ZONGULDAK BEÜ’YE ŞANLIURFA’DA YOĞUN İLGİ
Bu içerik 972 kez okundu.
Advert

 

    Ulusal ve uluslararası çerçevede tanıtım etkinliklerine önem veren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Türkiye’den çok sayıda üniversitenin katıldığı “Kariyer Günleri” kapsamında Şanlıurfa’da öğrenci adayları ve aileleri ile buluştu.

    28-Şubat -1 Mart tarihleri arasında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Harran Üniversitesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Valiliğinin katkılarıyla düzenlenen ‘Kariyer Günleri’  tanıtım üniversite adayları, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi standına yoğun ilgi gösterdi.

    Yazılı ve görsel materyaller eşliğinde lisans ve ön lisans programlarımızın puan ve başarı sıralamaları, çift anadal, yandal, yatay ve dikey geçiş, barınma, burs, sosyal ve kültürel imkanlar, kampüsleri, değişim programları ve Zonguldak hakkında öğrencilere detaylı bilgiler verildi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği ilkler, ulusal ve uluslararası bağlamda kazandığı başarılar hakkında adaylara ayrıntılı açıklamalarda bulunuldu.

    Türkiye genelinden yaklaşık 40 üniversitenin bir araya geldiği etkinlikte, öğrenci adayları üniversite yetkilileri ile yüz yüze görüşme imkânının yanı sıra eğitim uzmanları tarafından düzenlenen seminerler ile doğru tercihler, meslek seçimi ve kariyer planlama konularında bilgi sahibi oldu.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET