Advert
Advert
Advert

MHP MYK ÜYESİ MURAT KOTRA BAŞKAN ADAYI AKDEMİR'E DESTEK İÇİN DEVREK'TE

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra Başkan Adayı Ahmet Akdemir'in seçim kampanyasına destek için ilçemize geldi.

MHP MYK ÜYESİ MURAT KOTRA BAŞKAN ADAYI AKDEMİR'E DESTEK İÇİN DEVREK'TE
Bu içerik 4965 kez okundu.
Advert

       

        MHP İlçe Başkanlığı ve Seçim Bürosunu ziyaret ederek MHP İlçe Başkanı Erol Kaptan, Belediye Başkan Adayı Ahmet Akdemir, Belediye Meclisi Adayları ve parti yöneticileri ile istişare toplantısı yaptı.

           MYK Üyesi Murat Kotra : "Devrek Belediye Başkanlığının mutlak kazanılması gerektiğini; bunun için seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edilmesini adaylardan ve parti yöneticilerinden istedi. MHP Genel Merkezi'nin ve Genel Başkan Dr.Devlet Bahçeli'nin desteklerinin tam olduğunu; Devrek'te seçim çalışmız Yüksek Seçim Kurulu kesin sonuçları açıklanıncaya kadar devam edecektir;  Zonguldak ilinde Cumhur İttifakının yoktur; bunun için Belediye başkanlığını kazanıncaya kadar mücadelemiz devam edecek dedi. Devrek'te yakalanan yükselişten memnun olduğunu; bunda emeği geçen adaylara ve parti yöneticilerine teşekkür etti."

         Başkan Adayı Ahmet Akdemir ise MYK üyesi Murat Kotra'ya seçim çalışmalarında verdiği destekten dolayı teşekkür ederek; sizin ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'ni destekleri bizim için çok önemli, ben ve diğer adaylarımızın moralini yükseltmiş motivasyonunu arttırmıştır. Bizler tüm ekibizle birlikte sahada kapı kapı dolaşarak seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz; Devrek Belediye Başkanlığı'nı kazanarak üretken belediyecilik anlayışımızla ilçemizin kalkınmasını, insanlarımızın mutlu olmasını, sağlayacağız; seçim sonuçları açıklanınçaya kadar mücadelemiz devam edecek ve  belediye başkanlığını  kazanaçağız dedi.

        MHP MYK Üyesi Murat Kotra daha sonra Başkan Adayı Ahmet Akdemir, MHP İlçe Başkanı Erol Kaptan ve diğer adaylarla birlikte seçim çalışmalarına katılarak  esnaf ziyaretlerinde bulundu, kahvehane ve kafeleri gezerek Ahmet Akdemir için vatandaşlarımızdan destek istedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU