Advert
Advert
Advert

REKTÖR ÇUFALI VE VALİ BEKTAŞ CİLAS KAUÇUK VE EMKO FABRİKALARINI GEZDİ

REKTÖR  ÇUFALI VE VALİ  BEKTAŞ CİLAS KAUÇUK VE EMKO FABRİKALARINI GEZDİ
Bu içerik 1329 kez okundu.
Advert

 

     Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, 15 Mart Cuma günü, Vali Erdoğan Bektaş ile birlikte, “Üniversite-Sanayi İşbirliği” kapsamında Devrek ilçesi Çaydeğirmeni Beldesi’nde bulunan Cilas Kaucuk  A.Ş. ve Gökçebey ilçesinin Bakacakkadı Beldesi’ndeki Emko A.Ş. fabrikalarını ziyaret etti.

    İlçe istihdamına önemli katkı sağlayan Cilas Kauçuk A.Ş. ziyaretlerinde Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Civak ile görüşen Rektör Çufalı ve Vali Bektaş fabrika hakkında bilgi aldılar daha sonra fabrikayı gezip  çalışanlarla bir süre sohbet ettiler.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Civak, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin bölge genelinde sanayi kuruluşları ile olan işbirliklerini ve bu işbirliklerinin sürdürülebilir kılınmasına yönelik faaliyetleri desteklediklerini, özellikle AR-GE konularındaki ortak çalışmalara da memnuniyetle katılacaklarını ifade etti.

    Cilas Kauçuk’ tan sonra Emko A.Ş.’yi de ziyaret eden Erdoğan ve Çufalı, Emko Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay ile görüştükten sonra fabrikada incelemelerde bulundular.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
  MATEMATİĞİN DEHALARI DEVREK'TE TER DÖKTÜ
MATEMATİĞİN DEHALARI DEVREK'TE TER DÖKTÜ