Advert
Advert
Advert

BİRLİKTE “BİZ DE VARIZ!” DEDİLER

BİRLİKTE “BİZ DE VARIZ!” DEDİLER
Bu içerik 1198 kez okundu.
Advert

 

    Üniversitemiz Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Kozlu Alparslan İlköğretim Ortaokulu, obezite ve diyabetle mücadelede sağlıklı yaşayan ve sağlıklı beslenen mutlu çocuklar için, öğrenciler ve aileleriyle bir araya gelerek sağlıklı beslenme ve hareketli hayatta biz de varız dediler.

    Toplantı 21 Mart Perşembe günü Kozlu Kaymakamlığı Köksal Toptan Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Taner Bayraktaroğlu,  Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Alparslan Ortaokulu Müdürü Yunus Kuru, Sosyal Sorumluluk Projesi Yürütücüsü Beden Eğitim Öğretmeni Hasan Yılmaz ve öğretmenler Handan Yasemin Nezir, Serdar Gedik, Ferah Sevindik, Fatma Tavukçu, Sosyal Etkinlikler Kurulu, öğrenciler ve aileleri katıldı.

    Toplantıda Prof. Dr. Taner Bayraktaroğlu sağlıklı, dengeli beslenme ve doğru egzersizin öneminin altını çizerek obezitenin ilaç tedavisi ve cerrahi tedavi yöntemlerinden bahsetti.

    Toplantı sonunda Nisan ve Mayıs aylarında “Obezite ve Egzersiz” ile “Obezite ve Beslenme” konularında eğitim toplantıları yapılacağı hatırlatılarak, öğrenci ve velilerinden gelen sorular cevaplandırıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR