Advert
Advert
Advert

AKDEMİR: DEVREK’TE TARİH YAZACAĞIM

"Bizler halkımıza, ‘Devlet’in sözü’nü alıp, Devrek’in MHP’li hizmet belediyesi olma ayrıcalığını yaşatmak istiyoruz. MHP’li Karabük ve Bartın’da belediyeleri örneğinde olduğu gibi."

AKDEMİR: DEVREK’TE TARİH YAZACAĞIM
Bu içerik 2447 kez okundu.
Advert

   

    Yasemin ALTUN-

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Devrek Belediye Başkan Adayı Ahmet Akmir, 31 Mart seçimlerinde Devrek’te tarih yazacağını, bildirdi.

    Akdemir yaptığı yazılı açıklamada, MHP ile Belediyeyi almaya çok yakın olduklarını, belirtti.

    Akdemir açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Daha evvel hiçbir yerel seçimde üç parti birden iddialı olmamıştı. 31 Mart Yerel Seçimlere yaklaşırken ben ve ekibim Devrek’te bir ilki başardık. MHP ile Belediyeyi almaya çok yakınız. Halkımızın bana ve ekibime olan teveccühü her geçen gün giderek arttı. Devrek’e hizmet sevdası ile çıktığımız bu yolda, hemşerilerimizin bize olan desteği ve inancı bize güç kattı. Bana ve partime karşı kurulan her oyuna göğüs germeyi başardık. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyfendinin ilçemize olan ziyareti bizleri onurlandırdı. Devrek’te, bu ziyaret ile seçimlerde iddialı olduğumuzu bir kez daha kanıtlamış olduk. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak Devrek’in bir türlü çözülemeyen sorunlarını biliyoruz ve bu sorunları çözmeye de talibiz.”

      “Seçime sayılı günler kala, diğer siyasi partilerin adayları seçimi kazandıklarını, bu işin bittiğini ifade etseler de, Devrek halkı henüz son sözünü söylemediğini” ifade eden Ahmet Akdemir, “Bizi Milliyetçi Hareket Partisi olarak yok sayanlar, aslında halkı yok saymaya çalıştılar. Halkın yok sayılamayacağı gerçeğini 31 Mart akşamı öğrenecekler. Bizler halkımıza, ‘Devlet’in sözü’nü alıp, Devrek’in MHP’li hizmet belediyesi olma ayrıcalığını yaşatmak istiyoruz. MHP’li Karabük ve Bartın’da belediyeleri örneğinde olduğu gibi. Ben ve ekibim, var gücümüzle son güne kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Devrek Belediyesini MHP olarak alacağımıza inancımız tamdır. Haydi Devrek, bizimle yürü, kaderimizi birlikte değiştirelim.” şeklinde açıklamasını tamamladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR