Advert
Advert
Advert

BÜKRÜ HEYELANZEDELERLE BULUŞTU

AKP Devrek Belediye Başkan Adayı Sezai Bükrü Karşıyaka Mahallesi Zübeydehanım Çay Bahçesinde Heyelanzedelerle bir araya geldi.

BÜKRÜ HEYELANZEDELERLE BULUŞTU
Bu içerik 1361 kez okundu.
Advert

 

  AKP Devrek Belediye Başkan Adayı Sezai Bükrü  Karşıyaka Mahallesi Zübeydehanım Çay Bahçesinde Heyelanzedelerle bir araya geldi.

   AKP Belediye Başkan Adayı Sezai Bükrü’ye ,İlçe Başkanı Yaşar Canbaş,Belediye Meclis Üyesi Adayları,İl Genel Meclis Üyesi Adayları,Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Partililer eşlik etti.

   Karşıyaka’nın en büyük sorunun heyelanzedelerin karşı karşıya kaldıkları durum olduğunu belirten AKP Belediye Başkan Adayı Sezai Bükrü ;”Sevgili Hemşerilerimiz hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Burada toplanma nedenimiz heyelanzelerimizin kanayan yarası ve 31 Mart Yerel seçimleridir. Biz Karşıyaka ve Ağalar Mahallesini bir arada görüyoruz. Yaklaşık biz 75 gündür Devrek’te, Zonguldak’ta ve Ankara’da çok ciddi çalışmalar yaptık. Karşıyaka da en büyük sorun heyelanzede kardeşlerimizin sorunudur. Bizlerde Devrek Belediye Başkan Adayı olarak Seçim Beyannamemiz ile sizlerin karşınıza çıkıyoruz. Üniversiteye tahsis edilen yerden 15 dönümlük arsayı AFAT’ın emrine verdik. Burada yapılacak konutlarla ilgili AFAT’la birlikte istişareler içindeyiz. Ankara da Merkezi Hükümetin desteği ile hızlı bir şekilde projemizi yapacağız. Heyelanzede konusu Yerel Yönetimlerin, Belediyelerin aşabileceği bir sorun değildir. İktidar biziz çözecek olan da biziz bu sorunu çözerse İktidar Partisinin Belediyesi çözer Belediye nin tek başına çözebileceği bir sorun değildir.

  Merkezi Hükümetin desteğini almadan Karşıyaka’daki hemşerilerimizin sorununu AFAT’la, Çevre ve Şehircilik Bakanlığıyla ve Kentsel Dönüşümle çözemeyiz. Bizler sizlerin sorunlarınızı biliyoruz. Planlarınızı projelerinizi hazırlattık. Bu projelerimizi hayata geçirmek için birbirimizin desteğine ihtiyacımız var. Bize destek olun bize güvenin. Bizim devletimiz güçlü bir devlet Ankara da gerekli girişimlerde bulunduk ve referansları aldık.”diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN