Advert
Advert
Advert

DEVREK ZİRAAT ODASI'NDAN ORGANİK TARIM SEMİNERİ

Devrek Ziraat Odası Devrekli çiftçileri bilgilendirmeye devam ediyor.

DEVREK ZİRAAT ODASI'NDAN ORGANİK TARIM SEMİNERİ
Bu içerik 2630 kez okundu.
Advert

 

  -Sercan KAPUSUZ-

  Devrek Ziraat Odası Devrekli çiftçileri bilgilendirmeye devam ediyor.  Devrek Ziraat Odası Devrek tarımının gelişmesi ve Devrekli çiftçilerin daha bilinçli bir şekilde tarım yapabilmeleri adına Organik Tarım Semineri düzenliyor.

  Devrekli çiftçilerin ve Devrek Tarımının gelişmesi için birçok proje hazırladıklarının yanı sıra eğitime verdikleri önemi vurgulayan Devrek Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Şaban Çivelek; “ Proje geliştirip üretmekle tarımda istediğimiz verimi alamayız. İstediğimiz verimi alabilmek için ürettiğimiz projeleri uygularken bilinçli bir şekilde yapılması çok önemli. Bu yüzden proje üretmenin yanında eğitimde çok önemli bizde bunun bilincindeyiz ve elimizden geldiğince çiftçimizin bilinçlenmesi için çeşitli seminerler düzenliyoruz.   

   Bunlardan biri ise 19 Nisan Cuma günü saat 13:30 da Devrek Belediye Nikah Salonunda, Meltem Acar’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz ‘Organik Tarım’ seminerimiz. Bu seminerde amacımız çiftçilerimize sebze, meyve ve arıcılıkta organik ürün nasıl üretilir, organik tarım hakkında çiftçilerimizin aklındaki soru işaretlerinin kaldırılmasını sağlamak. Ben buradan bölgemizde bulunan bütün çiftçilerimizi bu seminere katılmalarını davet ediyorum.” Dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU