Advert
Advert
Advert

ÇUFALI, CORK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ (CIT)’NÜ ZİYARET ETTİ

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı İrlanda’nın önde gelen üniversiteleri arasında yer alan Cork Teknoloji Enstitüsü (CIT)’nü ziyaret etti.

ÇUFALI, CORK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ (CIT)’NÜ ZİYARET ETTİ
Bu içerik 969 kez okundu.
Advert

 

  Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı İrlanda’nın önde gelen üniversiteleri arasında yer alan Cork Teknoloji Enstitüsü (CIT)’nü ziyaret etti. Rektör Çufalı, ziyaret kapsamında Rektör Prof. Barry O’Connor ve Dış İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Dr. Orla Flynn ile görüştü.

   İlk olarak, Rektör  Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve Uluslararası İlişkiler ve Erasmus+ Koordinatörü Öğr. Gör. Dinçer Biçer, CIT  Rektörlük Toplantı salonunda, Rektör Yardımcısı Dr. Orla Flynn, Erasmus Kurum Koordinatörü Monica Moisuc ve Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Margaret Mulderrig ile bir toplantı gerçekleştirdi.

  Toplantıda Rektör Yardımcısı Dr. Flynn, Cork Teknoloji Enstitüsü ile ilgili bir tanıtım sunumu yaptı. Sunumun ardından, Rektör Çufalı Zonguldak BEÜ ile ilgili özet bilgiler verdi. İkili işbirliği olanakları, akademik personel ve öğrenci değişimi olanaklarının görüşüldüğü toplantıda, Erasmus Kurum Koordinatörleri Öğr. Gör. Dinçer Biçer ve Monica Moisuc, Erasmus+ programı kapsamında yapılacak işbirliklerinin temellerini attı.

  Toplantının ardından Rektör Çufalı, CIT Rektörü Prof. O’Connor’ı makamında ziyaret etti. Zonguldak BEÜ ve CIT hakkında bilgi paylaşımının yapıldığı görüşmede, ikili işbirliği olanakları, ortak akademik çalışma potansiyeli ve kalite güvencesi konularında fikir alış verişinde bulunuldu.

  Rektör Çufalı, Rektör O’Connor’a üniversitenin Devrek Bastonu Uygulama ve Araştırma Merkezince üretilen Devrek bastonunu hediye etti. Prof. O’Connor da Rektörümüze CIT’nin çeşitli armağanlarını takdim etti.

  Ziyaret sonrasında görüşmeler, CIT Rektörü Prof. Barry O’Connor’ın da katılımıyla düzenlenen öğle yemeğinde devam etti.

  Rektör Prof. O’Connor, Zonguldak BEÜ heyetini Cork’ta ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Mustafa Çufalı ise Prof. O’Connor’a göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederek tekrar görüşme ve etkin işbirlikleri geliştirme temennisi ile CIT’den ayrıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU