Advert
Advert
Advert

BOZKURT, KOLTUĞU ÖREN'E BIRAKTI

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam koltuğunu bir günlüğüne Devrek İstiklal İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Görkem Onur Ören’e bıraktı.

BOZKURT, KOLTUĞU ÖREN'E BIRAKTI
Bu içerik 2614 kez okundu.
Advert

  

   Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam koltuğunu bir günlüğüne Devrek İstiklal İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Görkem Onur Ören’e bıraktı.

   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir günlüğüne Devrek Belediye Başkanlığı koltuğuna İstiklal İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Görkem Onur Ören oturdu.

   İstiklal İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Görkem Onur Ören, Okul Müdürü Yılmaz Saraç ve Sınıf Öğretmeni Ahmet Abanoz ile birlikte Devrek Belediye Başkanlığı’na geldi. Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ile birlikte belediyenin birimlerini tek tek gezip çalışan personele kolaylıklar dileyen çocuk başkan Görkem Onur Ören daha sonra başkanlık makamına gelip koltuğa oturdu.

    Çocuk Başkan Onur, “ Bu makama oturduğum için çok mutluyum. Öncelikle tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Dünyada çocuklarına bayram armağan eden başka bir ülke ve lider yok. Bu vesileyle tüm çocuklar adına Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına sonsuz teşekkür ederim. Bize bugünü ayıran Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt’a da çok teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra, çocuk başkan Onur, makamda belediye birim müdürleriyle bir araya gelip çocuklar için park, yeşil alan ve kapalı spor salonu gibi ihtiyaçların not alınmasını isteyip, kendilerine bu konularda çalışma yapılmasına dair talimat verdi.

   Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, makamını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir günlüğüne teslim ettiği İstiklal İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Görkem Onur Ören’e kol saati hediye etti.

   Başkan Bozkurt, daha sonra makamını devrettiği çocuk başkan Ören’le birlikte önce Devrek Pazar Yeri, Zabıta Amirliği,  İtfaiye Amirliği, Devrek Mezbahane Birimi ve Hayvan Barınağında denetim ve incelemelerde bulundu.

   Başkan Bozkurt, “Seninle beraber pazar yerine gidip denetim yapalım, fiyat etiketlerini kontrol edelim, sadece makamda oturmakla olmaz bu iş,  belediye başkanlığı buralardan belli olur” dedi.

   Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, bir ilke daha imza atarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamına oturtturduğu temsili çocuk belediye başkanıyla birlikte sırasıyla belediyeye bağlı birimleri gezip, denetimlerde bulundu. Belediye Başkanı Bozkurt, kendisiyle birlikte pazar alanında fiyat etiketi kontrolü yapan Görkem Onur Ören’e “Bugün sadece makam koltuğunda oturacağını sanmış olabilirsin ama bugün biz seninle beraber çalışacağız, çünkü belediye başkanlığı sadece makam koltuğunda oturmak değildir, halkın arasına karışmak, herkesin sıkıntısını dinlemek gerekir. Siz çocuklar bizim geleceğimizsiniz. O yüzden çok çalışmanın önemini de bu küçük yaşlarda kazanmalıyız” dedi.

  Pazaryeri denetimi sonrası sırasıyla, Zabıta Amirliği,  İtfaiye Amirliği, Devrek Mezbahane Birimi ve Hayvan Barınağında incelemelerde bulunuldu.

  Programın Devrek öğretmen evinde yenilen yemeğin ardından son bulmasıyla,  Devrek İstiklal İlkokulu Okul Müdürü Yılmaz Saraç, Sınıf Öğretmeni Ahmet Abanoz ve 4. Sınıf öğrencisi Görkem Onur Ören de kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’a teşekkür edip, başarılar diledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN